Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΗΠΑ: Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε γυναίκα μέσα στο Μετρό. Δείτε το βίντεο σοκ.

Πανικός επικρατησε σε βαγόνι του Μετρό, όταν ένας σκύλος επιτέθηκε σε επιβάτιδα.

Το σοκαριστικό βίντεο έχει «ανέβει» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με πρώτη απ' όλες αυτή των υπευθύνων του Μετρό της Νέας Υόρκης.
Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο δείχνει ένα πιτ μπουλ να έχει αρπάξει στα κοφτερά του δόντια το παπούτσι μιας γυναίκας και να μην το αφήνει παρά τις απελπισμένες προσπάθειες του ιδιοκτήτη του και των άλλων επιβατών.
«Πάρε το σκύλο από πάνω της», φωνάζει μια άλλη γυναίκα, «καλέστε την αστυνομία», ουρλιάζει ένας άλλος επιβάτης.
Στο βαγόνι επικρατεί πανικός καθώς ο σκύλος συνεχίζει να τραβάει με δύναμη το παπούτσι από τη γυναίκα.
Τελικά, το πιτ μπουλ αφήνει για λίγο το παπούτσι και ο ιδιοκτήτης του προσπαθεί να το ξαναβάλει στο ειδικό βαλιτσάκι μεταφοράς ζώων από το οποίο το είχε βγάλει νωρίτερα.
Οι υπεύθυνοι του Μετρό της Νέας Υόρκης δεν γνωρίζουν που και πότε σημειώθηκε το περιστατικό, το οποίο το χαρακτήρισαν ανατριχιαστικό!
«Οι κανονισμοί μας ορίζουν ότι ζώα που δεν συνοδεύουν ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, πρέπει να παραμένουν μέσα στο βαλιτσάκι μεταφοράς και να μην ενοχλούν άλλους επιβάτες», ξεκαθάρισε εκπρόσωπος του Μετρό. «Αυτό που καταγράφει το βίντεο είναι ανατριχιαστικό και ένας προφανής καταστρατήγηση των κανονισμών μας. Ενημερώσαμε την Αστυνομία για το βίντεο, η οποία είναι υπεύθυνη για να επιβάλει το νόμο», συμπλήρωσε.

Πηγή: New York Post, newsbomb.gr