Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Τρένο… τράκαρε με πρόβατα έξω από τη Λάρισα.

ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ – ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

(φωτ. αρχείου)

Σημαντική ήταν η ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος – Λάρισα το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με επιβάτη που επικοινώνησε με τη larissanet.gr το δρομολόγιο ξεκίνησε στην ώρα του – 9.25 μ.μ. – από τον Σταθμό του Βόλου. Λίγα λεπτά πριν τις 10, στην περιοχή μετά το Στεφανοβίκειο και πριν το Αρμένιο – η μηχανή της αμαξοστοιχίας συγκρούστηκε με πρόβατα που εκείνη την ώρα βρέθηκαν – άγνωστο πως – στις σιδηροδρομικές γραμμές «χωρίς ο οδηγός του τρένου να μπορεί να κάνει κάτι ώστε να το αποφύγει» όπως υπογραμμίζει η επιβάτης.

Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε η ταλαιπωρία δεκάδων επιβατών, καθώς αφενός έπρεπε να αναμένουν την Αστυνομία ώστε να καταγράψει το συμβάν και αφετέρου κρίθηκε απαραίτητο να έρθει άλλη μηχανή για να είναι εφικτό η αμαξοστοιχία να συνεχίσει το ταξίδι της προς τη Λάρισα.

Τελικά, όλα αυτά έγιναν και οι επιβάτες έφτασαν στη Λάρισα μετά τα μεσάνυχτα, με καθυστέρηση δύο ωρών περίπου σε σχέση με την αρχική ώρα ολοκλήρωσης της διαδρομής.

Πηγή: larissanet.gr