Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Υπενθύμιση. Αναστολή κυκλοφορίας ορισμένων δρομολογίων τραίνων σήμερα παραμονή και αύριο Πρωτοχρονιά.

Επαναφορά δρομολογίου Πάτρα – Αγ. Βασίλειος.

Σήμερα παραμονή και αύριο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αναστέλλεται η κυκλοφορία ορισμένων τοπικών δρομολογίων του δικτύου, των προαστιακών γραμμών, καθώς και ορισμένων δρομολογίων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, λόγω των εορτών, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Οι επιβάτες ωστόσο που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδιού».

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου, η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Επαναφορά δρομολογίου Πάτρα – Αγ. Βασίλειος.

Επίσης η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι την 31η Δεκεμβρίου το δρομολόγιο Πάτρα – Αγ. Βασίλειος μετ' επιστροφής -που είχε αρχικά ανασταλεί λόγω πρωτοχρονιάς- επαναφέρεται.
Συνεπώς, τα κάτωθι δρομολόγια θα εκτελεστούν κανονικά:
Πάτρα – Αγ. Βασίλειος δρομολόγιο 14302, με αναχώρηση 22:23
Αγ. Βασίλειος – Πάτρα, δρομολόγιο 14303, με αναχώρηση 23:01
               
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αμαξοστοιχίες που τα δρομολόγια τους αναστέλλονται, το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr.