Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Από DJ στον ΟΑΣΑ βρέθηκε μετακλητή στο γραφείο του Σπίρτζη!

Αποτέλεσμα εικόνας για Από DJ στον ΟΑΣΑ βρέθηκε μετακλητή στο γραφείο του Σπίρτζη!Προαγωγή και µάλιστα στο γραφείο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, παίρνει η άλλοτε «d.j.» του ΟΑΣΑ.
Η Βέρθα Ευθυµιάδου είχε απασχολήσει τον περασµένο Οκτώβριο τα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης και όχι… µόνο, αφού είχε πάρει µε απευθείας ανάθεση τη µουσική επιµέλεια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λαµβάνοντας παράλληλα αποδοχές της τάξεως των 3.900 ευρώ για το διάστηµα Οκτωβρίου – ∆εκεµβρίου 2016.

Μερικούς µήνες αργότερα και συγκεκριµένα στις 10 Ιουλίου η κ. Ευθυµιάδου διορίζεται σε θέση µετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη. Στο σηµείο αυτό αξίζει να τονίσουµε πως, σύµφωνα πάντα µε τα όσα αναγράφει η ίδια στο βιογραφικό της, είναι καθηγήτρια πιάνου και παιδαγωγός.

Οι σπουδές της δηλαδή περιορίζονται καθαρά σε ό,τι αφορά τη µουσική, ενώ για την επαγγελµατική της εµπειρία δεν υπάρχει αναφορά σε άλλης ειδικότητας προϋπηρεσία. Υπενθυµίζεται πως η Βέρθα Ευθυµιάδου είναι εκλεγµένο µέλος στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης.

Οπως σχολιάζουν στον Ελεύθερο Τύπο πηγές από τον ΟΑΣΑ, οι µουσικές επιλογές της επιµελήτριας είχαν δοθεί εντός χρονικών πλαισίων, αλλά τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει ο Οργανισµός γενικότερα έφεραν σε δεύτερη µοίρα το συγκεκριµένο εγχείρηµα. Αποτέλεσµα αυτού, οχτώ µήνες µετά η µουσική να µην έχει ακουστεί ακόµα.

Πηγή: eleftherostypos.gr