Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Χάος στο σταθμό μετρό του Ελ. Βενιζέλος: Τουρίστες σε ουρές για να βγάλουν εισιτήριο.


Μεγάλη ταλαιπωρία με το που προσγειωθείς Αθήνα


Τα αυτόματα μηχανήματα δεν λειτουργούν και οι υπάλληλοι είναι ελάχιστοι.

Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να είναι οπλισμένοι οι ταξιδιώτες που φθάνουν στην Αθήνα από το διεθνή αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» αφού το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσουν μόλις προσγειωθούν και παραλάβουν τις αποσκευές τους θα είναι μεγάλες ουρές αναμονής.

Όσοι επιλέξουν να φθάσουν στον προορισμό τους χρησιμοποιώντας το Μετρό θα πρέπει να γνωρίζουν πως για να βγάλουν το εισιτήριό τους θα πρέπει να περιμένουν σε μεγάλες ουρές, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φακός του protothema.gr.

Ο λόγος που σχηματίζονται οι ουρές από τους ταξιδιώτες είναι γιατί δεν λειτουργούν όλα τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων με αποτέλεσμα ο κάθε επιβάτης να πρέπει ή να περιμένει να εξυπηρετηθεί από υπάλληλο ή στις ουρές για τα λιγοστά μηχανήματα που βρίσκονται σε λειτουργία.

Πολύ συχνά, ακόμα και τις ώρες αιχμής και ενώ πλήθος τουριστών σχηματίζει τεράστιες ουρές, υπάρχει μόνο ένας υπάλληλος για να βγάζει εισιτήρια για μετρό και προαστιακό με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι χαοτική. Παρόλο που το προσωπικό κάνει ό,τι μπορεί για την εξυπηρέτηση των τουριστών, δεν είναι επαρκές με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία να κρατά αρκετή ώρα. Πολλοί μάλιστα, μέχρι να έρθει η σειρά τους για να βγάλουν εισιτήριο από τα εκδοτήρια κάθονται στο πάτωμα περιμένοντας υπομονετικά.

Οι εικόνες αυτές που σας παρουσιάζει το protothema.gr έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο το οποίο όμως δεν αρμόζει σε μια χώρα που η βαριά βιομηχανία της είναι ο τουρισμός. Ακόμη κανείς δεν έχει αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε το πρόβλημα να λυθεί και ήδη ξεκινά ο Αύγουστος που θεωρείται ο πλέον τουριστικός μήνας. 







Πηγή: protothema.gr