Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Δείτε τους πιο... σουρεάλ επιβάτες συρμών μετρό ανά τον κόσμο

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν τους βλέπατε μπροστά σας;

Εκκεντρικές στιλιστικές επιλογές, αλλόκοτες συμπεριφορές και... παράξενα κατοικίδια σε κάνουν να αναρωτιέσαι σε ποιον πλανήτη βρίσκεσαι.
Αν συγκαταλέγεστε στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σίγουρα έχετε βρεθεί αντιμέτωποι κατά καιρούς με πολλές ασυνήθιστες παρουσίες μέσα στα βαγόνια των τρένων και τα λεωφορεία.
Εκκεντρικές στιλιστικές επιλογές, αλλόκοτες συμπεριφορές και... παράξενα κατοικίδια μπορούν να μετατρέψουν μια απλή διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά σε σουρεαλιστική εμπειρία, που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν βρίσκεσαι ακόμα στον πλανήτη Γη ή εάν έχεις μεταφερθεί σε κάποια διάσταση!


Ωστόσο, οι παράξενες συναντήσεις που μπορεί κάποιοι να είχαμε στο παρελθόν στα ελληνικά ΜΜΜ μάλλον...ωχριούν μπροστά σε επιβάτες του μετρό άλλων μεγάλων πόλεων, όπως το Τόκιο ή η Νέα Υόρκη.
Ο ιστότοπος Bored Panda συγκέντρωσε μερικές από τις πιο σουρεάλ παρουσίες, τις οποίες έχουν απαθανατίσει άλλοι επιβάτες με τον φωτογραφικό τους φακό, και τις παρουσίασε σε ένα απολαυστικό αφιέρωμα.

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν αντικρίζατε μπροστά σας στο τρένο έναν από τους παρακάτω επιβάτες;














Συντάκτης: Νάνσυ Κουλούρα
Πηγή: protothema.gr