Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΗΠΑ: Βίντεο-σοκ: Ρατσιστές απειλούν να εκτελέσουν Ιρανό μέσα στο μετρό στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

«Θα σας σκοτώσω και τους τρεις, πρόεδρος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ», φώναζε μέσα στο παραλήρημά του ο άνδρας που κρατούσε το πιστόλι.

Ένα βίντεο που προκαλεί σοκ για την ωμότητα της πράξης και την αδιαφορία των πρωταγωνιστών για το περιβάλλον γύρω τους και το ενδεχόμενο να μπλέξουν με τη δικαιοσύνη, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις σε όλη την επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και εκτός.
Ρατσιστές έχουν εγκλωβίσει έναν μετανάστη από το Ιράν στο μετρό του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, του έχουν καρφώσει ένα όπλο στο κεφάλι και απειλούν να του «φυτέψουν» μία σφαίρα, ενώ ο συρμός είναι γεμάτος κόσμος και εκτελεί κανονικά το δρομολόγιό του.
Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν το απίστευτο όσο και άκρως επικίνδυνο συμβάν με τους θρασύτατους Αμερικανούς που απειλούσαν τον μετανάστη από το Ιράν, περιγράφοντας μάλιστα τη σοκαριστική εμπειρία τους, λίγο μετά τις 11 το βράδυ στον υπόγειο του Μανχάταν.
Όπως δήλωσαν, οι ίδιοι και το θύμα μιλούσαν μεταξύ τους, γεγονός που φαίνεται να ενόχλησε τον οπλισμένο άνδρα και την παρέα του. «Θα σας σκοτώσω και τους τρεις», φώναζε ο δράστης, προσθέτοντας πως «πρόεδρος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Ντόναλντ Τραμπ».
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο...

Πηγή: protothema.gr