Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Αυτό το τρένο περνάει κυριολεκτικά μέσα από σπίτια! Δείτε τα βίντεο!

Σε πολλές μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο, οι κάτοικοι αναζητούν σπίτια σε κοντινή απόσταση από σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αλλά σε αυτή την πολυκατοικία, οι κάτοικοι έχουν έναν σταθμό τρένου μέσα στα σπίτια τους!

Ο συγκεκριμένος σταθμός βρίσκεται στην περιοχή Chongqing της Κίνας, μία περιοχή με πολλούς ουρανοξύστες, πολλούς ορεινούς όγκους και πάνω από 33 εκατομμύρια κατοίκους.

Όταν οι κατασκευαστές του μετρό θέλησαν να χαράξουν σιδηροδρομικές γραμμές στην πυκνοκατοικημένη περιοχή, προκειμένου να μην γκρεμίσουν μία μεγάλη πολυκατοικία, αποφάσισαν να φτιάξουν έναν σταθμό μέσα σε αυτή.
Το τρένο περνάει πλέον εδώ και κάποια χρόνια μέσα από την πολυκατοικία και όχι μόνο οι κάτοικοι δεν παραπονιούνται για το θόρυβο (οι κατασκευαστές εξ' αρχής ισχυρίζονταν πως ο θόρυβος διέλευσης του τρένου από την πολυκατοικία δεν ξεπερνάει τα 60 ντεσιμπέλ, μία ένταση αντίστοιχη με τον θόρυβο που κάνει ένα πλυντήριο πιάτων) αλλά οι τιμές των ακινήτων στην εν λόγω πολυκατοικία έχουν ανέβει στα ύψη. Προφανώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να φτάνουν στον σταθμό για να πάρουν το τρένο για τη δουλειά τους μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό.


Πηγή:sigmalive.com