Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Σοκαριστικό βίντεο από το ατύχημα σε τρενάκι λούνα παρκ. Είχαν ακρωτηριαστεί 2 κοπέλες!









Ήταν το 2015 που σημειώθηκε το τρομακτικό ατύχημα στο τρενάκι του θεματικού πάρκου Alton Towers και πλέον δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή της πρόσκρουσης.
Το βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας παρουσιάστηκε στα θύματα, ενώ το δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 5 εκατομμυρίων λιρών στην εταιρεία Merlin Attactions που έχει το λούνα παρκ Alton Towers στο Staffordshire.
Η εταιρεία παραδέχτηκε την ενοχή της για παραβίαση θεμάτων ασφαλείας, με τους δικαστές να επισημαίνουν πως το ατύχημα ήταν παρόμοιο με σύγκρουση ενός αυτοκινήτου που έχει αναπτύξει ταχύτητα 90 μίλια/ώρα.
Στο τρομακτικό ατύχημα τραυματίστηκαν πολλοί νέοι, με τη Leah Washington και τη Vicky Balch να ακρωτηριάζονται στα πόδια. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που το βαγόνι τους ξεκίνησε την πορεία που οδήγησε στη σφοδρή σύγκρουση με άδειο βαγόνι που είχε σταματήσει στις γραμμές.
Τα σωστικά συνεργεία είχαν χρειαστεί 4,5 ώρες για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες που ούρλιαζαν από πόνο και έχαναν μεγάλη ποσότητα αίματος.







Πηγή: newsit,grmirror