Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Αγγλία: Μεθυσμένη γυναίκα έκοβε βόλτες στις ράγες ενώ το τρένο πλησίαζε! Δείτε το βίντεο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη.

Καρέ-καρέ η διάσωσή της από τους εργαζομένους του σταθμού -Η γυναίκα εμφανίζεται να τρεκλίζει πάνω στις ράγες, ενώ το τρένο έρχεται προς το μέρος της.
Τη δραματική διάσωση μιας μεθυσμένης γυναίκας η οποία έκοβε βόλτες στις ράγες ενός σιδηροδρομικού σταθμού ενώ το τρένο πλησίαζε προς το μέρος της, κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, το οποίο έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη στον σταθμό της πόλης Γουόκινγκ, του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου η μεθυσμένη γυναίκα εμφανίζεται να τρεκλίζει στις ράγες την ώρα που στο πίσω μέρος διακρίνεται το τρένο να πλησιάζει τον σταθμό.

Το προσωπικό του σταθμού που έχει σπεύσει στο σημείο της φωνάζει να βιαστεί και να απομακρυνθεί από τις ράγες, αφού εκτός από την απειλή του τρένου υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Ευτυχώς η γυναίκα συμμορφώνεται έγκαιρα με τις οδηγίες τους και δύο εργαζόμενοι του σταθμού την τραβάνε πάνω στην αποβάθρα.

Ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε ότι, μετά από τη διάσωσή της, η γυναίκα συνελήφθη ενώ η λειτουργία των συρμών αποκαταστάθηκε είκοσι λεπτά αργότερα.


Πηγή: protothema.gr