Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σύλλογος Φίλων Οδοντωτού έκοψε την πίτα του. Δείτε εικόνες.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 06 /02/2016 με μεγάλη επιτυχία, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου των Φίλων του Οδοντωτού στο cafe "Σταθμός" στο Διακοφτό. Η συμμετοχή των φίλων του οδοντωτού ήταν εντυπωσιακή.

Τα εξαιρετικά σχόλια όλων απέσπασε η προβολή του "ντοκυμαντέρ" του Χρήστου Ζαχαρή "Ταξιδεύοντας με τον Οδοντωτό".Επίσης ανακοινώθηκε ότι σύντομα ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης και μετατροπής της παλαιάς αποθήκης εμπορευμάτων στο Σ.Σ Διακοφτού σε κέντρο πληροφόρησης για τον Οδοντωτό και το φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού.


Έγινε επίσης γνωστό οτι, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 120 χρόνων λειτουργίας του ιστορικού τρένου, ο Σ.Φ.Ο. προγραμματίζει για το 2016 εκδηλώσεις και δράσεις που σκοπό έχουν την περαιτέρω προβολή και διαφήμιση του συγκριτικού πλεονεκτήματος της περιοχής μας.


 Κλείνοντας την ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου Κος Γιάννης Καραπαναγιώτης τόνισε οτι "η πολύ μεγάλη συμμετοχή είναι κάτι που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για το καλύτερο" και ευχήθηκε "καλα ταξίδια στον Οδοντωτό, με ασφάλεια και γεμάτος πάντα γεμάτος με κόσμο απ όλο τον κόσμο".