Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ινδία: Γυναίκα έχασε την ζωή της όταν προσπάθησε να κατέβει από κινούμενο τρένο! βίντεο που σοκάρι!

Δεν μπόρεσαν να την σώσουν όσοι έσπευσαν για βοήθεια.


Ένα συγκλονιστικό περιστατικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε σταθμό τρένων στην Ινδία, όταν μία γυναίκα που προσπαθούσε να κατέβει από κινούμενο τρένο έχασε την ισοροπία της και μαζί την ζωή της.
Η κάμερα ασφαλείας του σταθμού Μποριβάλι στην Βομβάη της Ινδίας καταγράφει ένα τραγικό γεγονός. Στις εικόνες βλέπουμε να κατεβαίνουν από ένα τρένο που ήδη έχει ξεκινήσει να κινείται κάποιοι επιβάτες. Ένας εξ' αυτών, ακολουθεί το αργά κινούμενο τρένο κατεβάζοντας μια σειρά από βαλίτσες, από κάποιον επιβάτη που προφανώς μετάνοιωσε την τελευταία στιγμή για το συγκεκριμένο ταξίδι.

Αφού ο άνδρας αυτός έχει κατεβάσει όλες τις βαλίτσες ήρθε η σειρά να κατέβει καιη 55χρονη γυναίκα. Το εγχείρημα φαντάζει αρκετά δύσκολο, καθώς το τρένο έχει ήδη αναπτύξει μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ και το μακρύ φόρεμα που φορά η άτυχη επιβάτιδα την δυσκολεύει στις κινήσεις.

Στις δραματικές στιγμές που ακολουθούν, η γυναίκα παρασέρνεται από το τρένο και σιγά-σιγά χάνεται στο κενό ανάμεσα στον συρμό και την αποβάθρα. Πριν το τρένο προλάβει να σταματήσει, η 55χρονη έχει παρασυρθεί πλήρως στις γραμμές, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες βρήκε και τραγικό θάνατο.

Πηγή:protothema.gr