Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αγέλη από άγρια σκυλιά, επιτέθηκαν σε πατέρα και κόρη στο σιδηροδρομικό σταθμό της Βέροιας!!! Ζητείται η άμεση παρέμβαση των αρμοδίων!!!

Εικόνα αρχείου "Σιδηροδρομικών Νέων"
 Σε γράμμα του προς τα "Σιδηροδρομικά Νέα", ο κ. Ιωάννης Συμφορίδης, μας περιγράφει το ανησυχητικό περιστατικό που έζησε μαζί με την μικρή κόρη του, κατά την επίσκεψή στην όμορφη πόλη της Βέροιας με το τραίνο.
Σύμφωνα με τον κ. Συμφορίδη, κατά την επιστροφή του στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βέροιας, βρέθηκε αντιμέτωπος με την επίθεση μια αγέλης άγριων σκυλιών, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες για την ακεραιότητα του ιδίου και της κόρης του.  Από ότι φαίνεται τα σκυλιά έχουν "στρατοπεδεύσει" γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό, με αποτέλεσμα οι επιβάτες που προσπαθούν να εισέλθουν στο σταθμό πεζοί, να διατρέχουν κίνδυνο!
Σας παραθέτουμε, τα όσα μας περιέγραψε ο κ. Συμφορίδης:

 "Το Σάββατο για να γλιτώσω από την μιζέρια και την τρομοκρατία των καναλιών, αποφάσισα να πάρω την οκτάχρονη κόρη μου και να εκδράμω στην Βέροια με τρένο, από τον σταθμό της Σίνδου στην Θεσσαλονίκη... η διαδρομή ωραία. Η βασίλισσα του βορρά πανέμορφη. Το μόνο μελανό σημείο ήταν στην επιστροφή, όταν προσεγγίζαμε με τα πόδια τον σταθμό της Βέροιας και δεχτήκαμε επίθεση από ένα κοπάδι αγριεμένων σκυλιών και με την βοήθεια άλλων καταφέραμε να μπούμε στον σταθμό. Επειδή οι περισσότεροι έρχονται και φεύγουν στον σταθμό με τα αυτοκίνητα το πρόβλημα δεν έχει αναδειχτεί. Όμως κάτι πρέπει να γίνει. Ειδικά όσοι προσεγγίζουν τον σταθμό με τα πόδια θα έχουν πρόβλημα. Κατά τα άλλα η εκδρομή με τρένο ειδικά σε κοντινούς προορισμούς, προσφέρει πάντα ωραίες εικόνες, γεμάτες μελαγχολία χρώμα και ζωή".

  Τα "Σιδηροδρομικά Νέα" πιστεύουν, ότι οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να επέμβουν άμεσα, πριν έχουμε δυσάρεστα γεγονότα με την ακεραιότητα των επιβατών στο σιδηροδρομικό σταθμό της Βέροια, ιδιαίτερα τώρα που οι εκδρομές τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι όλο και περισσότερες. Αναμένουμε.