Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Συρμός του προαστιακού, παρέσυρε δικυκλιστή στην Αγυιά της Πάτρας. Δείτε το βίντεο!

Πάτρα: Συρμός του προαστιακού παρέσυρε δικυκλιστή στην Αγυιά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ Το δίκυκλό του κόλλησε στις ράγες του προαστιακού  Η ώρα ήταν γύρω στις 13.15 όταν ο μεσήλικας δικυκλιστής κ. Νίκος προσπάθησε να περάσει από αφύλακτο σημείο τις γραμμές του προαστιακού από την οδό Αθηνών και στο ύψος της Καρόλου Κουν.
Το δίκυκλό του όμως σφήνωσε στις ράγες και ο συρμός τον χτύπησε στην προσπάθειά του να ξεφύγει "σώζωντας" ταυτόχρονα και το δίκυκλο. Αυτό ήταν και το λάθος που οδήγησε στον σοβαρό (σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες) τραυματισμό του.
 Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο απο την πρώτη στιγμή, ο άτυχος άνδρας στην αρχή δεν είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο κάποια στιγμή μπόρεσε να ψελίσει το όνομά του και όταν τον ρώτησαν τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου που έφθασε στο σημείο.

 Ο συρμός του προαστιακού ακινητοποιήθηκε για αρκετή ώρα στο σημείο, ενώ προς βοήθεια του τραυματισμένου έσπευσαν και άνθρωποι από τον τρένο.

 Σύμφωνα πάντως με κατοίκους της περιοχής στην Έξω Αγυιά, καθημερινά δεκάδες πατρινοί ακόμη και με καροτσάκια, περνούν από τις γραμμές του προαστιακού και από ένα σημείο το οποίο δεν φυλάσσεται, ενώ ακόμη και η ορατότητα του τρένου είναι μειωμένη λόγω στροφής.

Πηγή: thebest.gr

"Σ.Ν": Ο Ο.Σ.Ε Πάτρας επισημαίνει, ότι το αφύλακτο σημείο, δεν είναι διάβαση.