Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Να γιατί πρέπει να αποφεύγετε τoυς τσακωμούς στα ΜΜΜ

Tους λόγους που δεν πρέπει να τσακώνεστε με συνεπιβάτες σας στο Μετρό ή το τρένο εξηγεί η εφημερίδα Telegraph σε δημοσίευμά της. Όλοι μας ανεξαιρέτως κατά καιρούς έχουμε ενοχληθεί από συμπεριφορές αγνώστων μέσα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Κάποιοι τολμούν και εκφράζουν αυτή τη δυσαρέσκειά τους δημοσίως.
Πρόσφατα επιβάτης του Μετρό στη Βρετανία επιτέθηκε με ύβρεις ενάντια σε συνεπιβάτη του ενώ στη συνέχεια τον βρήκε μπροστά του σε μια συνέντευξη.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν οι επιβάτες εξέρχονταν από το όχημα, ήταν όμως λίγες ώρες αργότερα όταν ο εκνευρισμένος άντρας συνάντησε τον «αντίπαλο» στην εταιρεία που πήγαινε για συνέντευξη, καθώς εκείνος ήταν ο υπεύθυνος του ανθρώπινου δυναμικού.
«Όταν ο συρμός σταμάτησε στη στάση Monument έκανα στην άκρη για να περάσει κάποιος που ένιωσα πως ήταν πίσω μου. Μάλλον όμως κατά λάθος έκατσα μπροστά του και αυτός ενοχλήθηκε», εξηγεί ο κύριος Buckland, επικεφαλής στην εταιρεία Forward Partners.

Στη συνέχεια ο ίδιος, μιλώντας για το περιστατικό, σχολιάζει πως ο συνεπιβάτης του δεν αναγνώρισε το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Όταν ωστόσο άρχισε να κάνει στον συνεντευξιαζόμενο ερωτήσεις για τη διαδρομή του μέχρι την εταιρεία, το μυστήριο λύθηκε και όλα αποκαλύφθηκαν.

Τελικά, ο οξύθυμος άντρας έχασε τη δουλειά αλλά όπως σημειώνει ο Buckland, το γεγονός δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. «Θα μπορούσα να έχω δώσει συνέχεια στο συμβάν και να τον κάνω να αισθανθεί άσχημα αλλά δεν είναι αυτό το στυλ μου. Πρωταρχικός παράγοντας για την κάλυψη μιας θέσης εργασίας είναι ο υποψήφιος να έχει τα κατάλληλα προσόντα. Ο ρόλος της ευγένειας και της ανθρωπιάς βέβαια είναι εξίσου σημαντικός», πρόσθεσε.

Στο τέλος της συζήτησης και οι δύο γελάσαν με το περιστατικό. Κανείς δεν κράτησε κακία στον άλλον ενώ χαιρετήθηκαν εγκάρδια.


Πηγή:www.reporter.gr