Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με δύο εγκυκλίους προς το προσωπικό της και το προσωπικό του ΟΣΕ, εν ενεργεία υπάλληλοι, συνταξιούχοι, σύζυγοι και παιδιά των που δικαιούνται αυτής της προσφοράς σύμφωνα με τους κανονισμούς (μέχρι 18 ετών ή 24 αν είναι φοιτητής) ζητά, για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων, μέχρι την 31.08.2014... την αποστολή στοιχείων και φωτογραφιών, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή tablet ή από κινητό τηλέφωνο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.trainose.gr/personne.
Πληροφορίες τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2105297703 κ. Λαμπρόπουλος και 2105297745 κ. Λιανός. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στα Γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την 24-7-2014 συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των συνταξιοδοτικών Συλλόγων του ΟΣΕ. Τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Λάρισας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Γιάννης Πολυμέρου.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος κ. Ζηλιασκόπουλος και υπηρεσιακός παράγων, ανέλυσαν τον τρόπο της ηλεκτρονικής φωτογράφησης όλου του προσωπικού για την έκδοση των νέων υπηρεσιακών ταυτοτήτων, οι οποίες θα πληρούν όλα τα στάνταρ ασφαλείας που μας δίνει η δυνατότητα χρήσης των νέων τεχνολογιών. 
Ο Σύλλογός μας γνωρίζει στα μέλη του να μην ανησυχούν, διότι: α) μέχρι της έκδοσης των νέων ταυτοτήτων, θα εξακολουθούν να ισχύουν οι παλαιές, αυτές που έχουμε στην κατοχή μας σήμερα. β) Ο τρόπος παραλαβής ή αποστολής των νέων ταυτοτήτων καθώς και η ημερομηνία κατά την οποία θα τεθούν σε ισχύ, αντικαθιστώντας τις παλαιές, θα καθορισθεί με νεωτέρα εγκύκλιο. γ) θα δοθεί οπωσδήποτε παράταση της ημερομηνίας λήξης (31-8-2014) λειτουργίας του συστήματος πληροφορικής για την εισαγωγή νέων στοιχείων. δ) ακολουθούν αποφάσεις για το προσωπικό για τις ΕΕΣΤΥ, ΕΡΓΟΣΕ ΚΑΙ ΓΑΙΑ ΟΣΕ ως και αποφάσεις των ΔΣ όλων των εταιριών ε) ο Σύλλογός μας, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, θα εξυπηρετεί και θα δίνει κάθε πληροφορία στα γραφεία του στην οδό Παλαιολόγου 37. 
Κατόπιν των ανωτέρω ενημερώνουμε τα μέλη μας να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές χωρίς άγχος. Όλα θα τακτοποιηθούν έγκαιρα. 

Ο Πρόεδρος 
Γιάννης Πολυμέρου