Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Σιδηροδρομικοί: Υπουργέ υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, Δώστε τέλος στο μαρτύριο των ασφαλισμένων του ΤΑΥΤΕΚΩ

Με επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος, ζητά την άμεση παρέμβαση του για τον τερματισμό της ταλαιπωρίας που υφίστανται χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΤΑΥΤΕΚΩ στην Βόρεια Ελλάδα. Η κατάργηση του  υποκαταστήματος του ΤΑΠΟΤΕ στην Θεσσαλονίκη και η μεταφορά των αρμοδιοτήτων του στην Αθήνα είχε ως συνεπεία οι ασφαλισμένοι για τις πιο μικρές υποθέσεις τους να μετακινούνται  στην Αθήνα με συνέπεια μεγάλο κόστος και ταλαιπωρία.
Αυτή την άδικη απόφαση, το Υπουργείο Υγείας πρέπει να την  ακυρώσει και να  επάνδρωση  γραφείο  ΕΟΠΥΥ στη  Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο τα διοικητικά θέματα υγείας. Παραθέτουμε την επιστολή που απέστειλε ο ΣΣΒΕ προς τον Υπουργό Υγείας

«Κυριε Υπουργε, Ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Σ.Β.Ε.) θα ήθελε να σας ενημερώσει για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΤΑΥΤΕΚΩ στην Βόρεια Ελλάδα. 
Οι συνάδελφοί μας προκειμένου να εξυπηρετηθούν αναγκάζονται να αποστέλλουν  ταχυδρομικώς τα αιτήματά τους ή να πηγαίνουν οι ίδιοι στην Αθήνα (Πατησίων 54) όπου βρίσκονται και τα γραφεία του ΤΑΥΤΕΚΩ, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην εξυπηρέτησή τους καθώς και να δημιουργείται τεράστιο οικονομικό βάρος λόγω της μετακίνησής τους. 
Έχουμε απευθυνθεί σε ανώτερα διευθυντικά στελέχη του ΕΟΠΥΥ, ελπίζοντας ότι θα δώσουν λύση στο πρόβλημα αυτό, όμως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση.
Παρακαλούμε όπως προχωρήσετε άμεσα, στην επάνδρωση του γραφείου του ΕΟΠΥΥ στη  Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο τα διοικητικά θέματα υγείας. 
Περιμένουμε απάντησή σας.  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.