Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η φωτογραφία που προμήνυε την τραγωδία: Όταν ο μηχανοδηγός έπιανε τα 200 χλμ/ώρα



Ο Francisco Jose Garzon Amo, ένας από τους δύο μηχανοδηγούς του Alvia 151 σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC είναι λάτρης των υψηλών ταχυτήτων. Διαβάστε τι έγραφε σε φίλους του στο Facebook (Pics)

Την ώρα που η Ισπανία γνωρίζει ένα από τα μεγαλύτερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις, με τις οποίες επιβεβαιώνεται ότι ο μηχανοδηγός της ήταν λάτρης της ταχύτητας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ABC, Francisco Jose Garzon Amo ένας από τους δύο μηχανοδηγούς του Alvia 151  είναι "φαν" των υψηλών ταχυτήτων πράγμα που αποδεικνύεται από μια φωτογραφία που ανέβασε τον περασμένο Μάρτιο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου φαίνεται το κοντέρ του τρένου που οδηγεί να έχει πιάσει τα διακόσια χιλιόμετρα την ώρα!
Κάτω από τη φωτογραφία υπάρχουν συζητήσεις του μηχανοδηγού με φίλους του.
Συνομιλία του μηχανοδηγού με τους φίλους του στο Facebook είναι η εξής:
Jose Fernandez: Φίλε, σταμάταα
Francisco Jose Garzon Amo: Είμαι στο όριο. Δε μπορώ να τρέξω πιο πολύ γιατί θα μου κόψουν πρόστιμο
Χοσέ Φερνάντεζ: Γαμώτο πας με 200
Francisco Jose Garzon Amo: Και το καντράν δεν είναι "φτιαγμένο".
Pedro Heras Garzon: Θα σε πιάσει η αστυνομία και θα σου αφαιρέσει πόντους χαχα
Francisco Jose Garzon Amo: Τι πλάκα θα είχε να είμαι παράλληλα με την αστυνομία και να την προσπεράσω σπάζοντας τα ραντάρ της. Χαχαχα μικρό πρόστιμο για την Renfe (Ισπανική εταιρεία σιδηροδρόμων)

Η  Renfe αρνείται να επιβεβαιώσει αν ο  Amo ήταν ο οδηγός του τρένου που εκτροχιάστηκε, ωστόσο η ισπανική ABC βρήκε το όνομά του στη λίστα με τους μηχανοδηγούς.

Πηγή:ABC