Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ρωσική σφήνα για ΟΛΘ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 Και ρωσικό ενδιαφέρον μπαίνει σφήνα στις επόμενες μεγάλες αποκρατικοποιήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, κεφάλαια από τη Μόσχα «βλέπουν» την περίπτωση του ΟΛΘ. 
Και προκειμένου να αποφευχθούν κάθε είδους παρεξηγήσεις, δεν αφορούν στον μεγαλομέτοχο της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, αλλά σε «τρίτα», τα οποία, ωστόσο, δεν σταματούν σε αυτό το σημείο. Οι πληροφορίες θέλουν τα ίδια συμφέροντα να επιδιώκουν πρόσβαση και στο κομμάτι των σιδηροδρόμων. Για το σκοπό αυτό ετοιμάζεται πρόταση εξαγοράς για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Για την ακρίβεια, η πρόταση θα δοθεί στη δημοσιότητα αμέσως μόλις «ανοίξει» ο σχετικός διαγωνισμός, κάτι το οποίο, όπως λέγεται, είναι θέμα χρόνου. Αν όλα τα παραπάνω επαληθευτούν στην πράξη, τότε οι Κινέζοι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο. Κι αυτό γιατί οι Ρώσοι, αυτή τη φορά, δείχνουν να μην αστειεύονται. Αν προστεθεί και το ενδιαφέρον Σαββίδη, τότε η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη, αλλά και πιο ενδιαφέρουσα παράλληλα, καθώς οι μνηστήρες για τα συγκεκριμένα assets γίνονται πολλοί. Κάτι το οποίο ευνοεί την πλευρά του πωλητή.

 voria.gr