Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Οι βρετανικοί σιδηρόδρομοι βράβευσαν τους καλύτερους της χρονιάς


  • Οι Άγγλοι γνωρίζουν να επιβραβεύουν εκείνους που προσφέρουν με τις πράξεις τους και τις επινοήσεις τους στην κοινωνία.  Επιβραβεύτηκαν εκείνοι που ο καθένας στον τομέα του ξεχώρισε και συνέβαλε στην καλύτερη εικόνα του αγγλικού σιδηροδρόμου. 

 Ο Tahir Ayub της Network Rai  κέρδισε το βραβείο αειφορίας του τρέχοντος έτους  RailStaff Awards 2012.
Ο Tahir ανώτερος μηχανικός σχεδιασμού επινόησε καλύτερα συστήματα ενεργειακής σηματοδότησης με μείωση υλικών χαλκού στην κατασκευή  καλωδίων, με αποτέλεσμα την μείωση ενέργειας, συμβάλλοντας με λιγότερη επιβάρυνση του περιβάλλον

  • Ο μηχανοδηγός  Gavin Lambley της First Capital Connect κερδισε του βραβείο γιατί έσωσε ζωές χάρης στην ετοιμότητα του και την παρατηρητικότητα του. Οδηγώντας ένα συρμό αναλήφθηκε ότι η εναέρια γραμμή τροφοδοσίας ρεύματος ήταν ελαττωματική και καθήλωσε το τρένο με αποτέλεσμα να αποτραπεί μεγάλη καταστροφή στο δίκτυο και τον εξοπλισμό δίνοντας ταυτόχρονα σήμα να κοπεί η τροφοδοσία ρεύματος. Με ψυχραιμία ενημέρωσε του επιβάτες οι οποίοι με ασφάλεια απομακρύνθηκαν από το τρένο  που είχε πάθει μεγάλη ζημιά.


  • Η μηχανοδηγός Cheryle Cowell, βραβεύτηκε γιατί έπεισε του συναδέλφους της να εργαστούν μια ημέρα για τον συνάδελφο τους που ήταν υποχρεωμένος να βρίσκεται κοντά στην μητέρα του τις τελευταίες ήμερες της ζωής της.

  • Η Amy Selway απόφοιτος του τμήματος  Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes βραβεύτηκε για το ταλέντο της να αναδιοργανώσει το εργατικό δυναμικό των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.