Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Η Γραμματεία ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος ζητά την ανάκληση του τους ψευδούς δημοσιεύματος από τον «Αδέσμευτο τύπο»

Με επιστολή που απέστειλε στην εφημερίδα «Αδέσμευτο τύπο» η Γραμματεία ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος ζητά από την εφημερίδα   να ανακαλέσει το ψευδές πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του που αναφέρονταν σε δήθεν απίστευτα επίδοματα που λαμβάνουν οι σιδηροδρομικοί.

το δημοσίευμα προκάλεσε την οργή των σιδηροδρομικών που με ανακοινώσεις τόσο  των συνδικαλιστικών τους φορέων  όσο και της διοίκησης του ΟΣΕ καταδίκασαν το ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα.            
Παραθέτουμε την επιστολή της Γραμματείας ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος προς την εφημερίδα «Αδέσμευτος τύπος»
   ΠΡΟΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ
«Το δημοσίευμα σας με τίτλο << Απίστευτα επιδόματα παραμένουν στο Δημόσιο! >> του συντάκτη σας κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ στο οποίο αναφέρεται ότι οι υπάλληλοι του ΟΣΕ  παίρνουν << Επίδομα πλυσίματος... χεριών που αρχικώς ανερχόταν σε 420 ευρώ το μήνα και μετά έπεσε στα 280 >> , απαιτούμε  να ανακληθεί  άμεσα γιατί είναι  απόλυτα ψευδές .
Το εν λόγω δημοσίευμα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι προήλθε από κακή και μη έγκυρη πληροφόρηση, αν όχι τότε το θεωρούμε κακόβουλο και συκοφαντικό για τους σιδηροδρομικούς και τον ΟΣΕ και ότι εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.
Οι σιδηροδρομικοί πλήρωσαν τις συνέπειες του μνημονίου με τις υποχρεωτικές μετατάξεις και την εργασιακή εφεδρεία και επιπλέον είδαν τις αποδοχές τους, να μειώνονται μέχρι και 50% τα δύο τελευταία χρόνια
Σας καλούμε άλλη μια φορά , ν ανακαλέσετε άμεσα τον εν λόγω δημοσίευμα .»

Για την ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ
Σωματείου Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                     Ο ΑΝΑΠΛ.    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΖΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                    ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ