Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Σύντομα σιδηροδρομικά νέα

Κατακύρωση διαγωνισμού  μικροδεμάτων

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ  μετά από    διαγωνισμό κατακύρωσε το έργο φορτοεκφόρτωσης εγγεγραμμένων αποσκευών και ασυνόδευτων μικροδεμάτων στο νέο Σταθμό Θεσσαλονίκης για χρονικό διάστημα ενός
(1) έτους στον κ. Στελλάκο Γεώργιο του Μελετίου, ο οποίος υπέβαλε πλήρη Φάκελο και προσφορά εντός του προϋπολογισμού (Προϋπολογισμός του διαγωνισμού ήταν εξήντα χιλιάδες ευρώ - 60.0000,00 €- πλέον ΦΠΑ), ήτοι προσέφερε ως αμοιβή ποσό πενήντα τριών χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ (53.400,00 €), για το σύνολο των ζητούμενων υπηρεσιών

ΣΔΟΕ: Στοπ σε ελέγχους θαλαμηγών λόγω έλλειψης προσωπικού
. Από τους12 υπαλλήλους του αρμοδίου τμήματος του ΣΔΟΕ, οι οποίοι είχαν αναλάβει τους σχετικούς ελέγχους στα έγγραφα και στα παραστατικά των θαλαμηγών έχουν παραμείνει στο πόστο τους μόλις δύο. Οι υπόλοιποι είτε αποχώρησαν από το ΣΔΟΕ με τα νέα συνταξιοδοτικά προγράμματα, είτε τους ανατέθηκαν άλλα ελεγκτικά καθήκοντα όπως φερ' ειπείν οι συμβάσεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και άλλες σχετικές έρευνες..

Bestnews.gr
ΣΔΟΕ: Στοπ σε ελέγχους θαλαμηγών λόγω έλλειψης προσωπι

Υπολογίζεται ότι χάνονται από τα δημόσια ταμεία 500-7
Αύριο  το 40ημερο μνημόσυνο του Κώστα Ιωαννίδη


Αύριο στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας της Άνω Τούμπας

 Θεσσαλονίκης συγγενείς και φίλοι θα πραγματοποιήσουν 40

ήμερο μνημόσυνο του  Κώστα Ιωαννίδη.



        Ανάθεση εργου καθαρισμού


Ανάθεση Καθαρισμού στεγασμένων & υπαίθριων χώρων Σταθμών, του Σιδηροδρομικού Δικτύου Μακεδονίας - Θράκης στην εταιρεία «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ Α.Ε.».
 Καλάβρυτα: Παραλίγο ατύχημα στον Οδοντωτό-Ευτυχώς δεν περνούσε αμάξι

Πέντε κολόνες της ενσύρματης επικοινωνίας μεταξύ των σταθμών του Οδοντωτού αφαιρέθηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα τα σύρματα να παρασυρθούν από τον πρωινό συρμό και ο οποίος εγκλωβίστηκε στην διάβαση στην είσοδο των Καλαβρύτων. Λίγο έλειψε να σημειωθεί ατύχημα εξαιτίας των ανεύθυνων πολιτών.

Bestnews

Καλάβρυτα: Παραλίγο ατύχημα στον Οδοντωτό- Ευτυχώς δεν περνούσε


Πέντε κολόνες της ενσύρματης επικοινωνίας μεταξύ των σταθμών του αφαιρέθηκαν κατά την διάρκεια τ