Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Αύριο η Θεσσαλονίκη υποδέχεται την «Σιδηροδρομική Πορεία».

Στις 12.30 αύριο στον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση υποδοχή αμαξοστοιχίας στην οποία θα επιβαίνουν διαμαρτυρόμενοι πολίτες της δυτικής Μακεδονίας με βασικό αίτημα την επαναλειτουργία του τρένου στην γραμμή Θεσσαλονίκης – Φλώρινας. Την «Σιδηροδρομική Πορεία» όπως την ονομάζουν την διοργανώνει η πρωτοβουλία πολιτών Νομού Πέλλας.

Συμπαραστάτης ο ΣΣΒΕ.

Στην πορεία διαμαρτυρίας των πολιτών Πέλλας θα συμμετάσχει και ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος. Σε ανακοίνωση του καλεί όλους τους συναδέλφους σιδηροδρομικούς να συμμετάσχουν μαζικά στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για την περικοπή των δρομολογίων και το κλείσιμο των γραμμών του δικτύου και να υποδεχθούμε το τραίνο διαμαρτυρίας των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας  μΝα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ! τονίζει στην ανακοίνωση του ο ΣΣΒΕ

Διαμαρτυρία με πολλαπλά μηνύματα η αυριανή συγκέντρωση.

Όπως πληροφορούμεθα στην αυριανή συγκέντρωση οι εργαζόμενοι σιδηροδρομικοί θα εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τα όσα τεκταίνονται αυτήν την περίοδο στον ΟΣΕ τόσο με την υπογραφεί νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας όσο και των κανονισμών εργασίας καθώς με τις μετατάξεις των εργαζομένων του ΟΣΕ σε άλλες υπηρεσίες έκτος οργανισμού. Ιδιαίτερα το θέμα της ΣΣΕ που αυτή την ώρα βρίσκεται στην κόψει του «ξυραφιού» θα μονοπώληση το ενδιαφέρων των σιδηροδρομικών κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης, για την οποία σύμβαση εναγωνίως επιζητούν να πληροφορηθούν για τα υπέρ και τα κατά της.