Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Η ατζέντα του ΟΣΕ σας ενημερώνει.


• Ακινητοποιημένα θα μείνουν σήμερα Δευτέρα όπως και την Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή τα τρένα και ο Προαστιακός, εξαιτίας των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που αφορά στην εξυγίανση του Οργανισμού.
Κατά τη διάρκεια της απεργίας δεν θα εκτελούνται και τα δρομολόγια του μετρό, από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο.

• Στις 10 το πρωί πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΟΣΕ μπροστά από το επιβατικό σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης στα πλαίσια των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

• Συνάντηση με την Βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ κ. Σοφία Καλαντίδου θα έχει σήμερα το πρωί η διοίκηση το ΣΣΒΕ στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων που έχει ξεκινήσει ο σύνδεσμος τις τελευταίες μέρες με βουλευτές όλων των κομμάτων της Θεσσαλονίκης . Την κ. Καλαντίδου θα ενημέρωση ο πρόεδρος του ΣΣΒΕ κ. Γιάννης Βλάχος.

• Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη για το θέμα του νομοσχεδίου για τον ΟΣΕ, που τίθεται για συζήτηση στη Βουλή με διαδικασία κατεπείγοντος, θα έχει αύριο Δευτέρα 25 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων. Η συνάντηση θα γίνει στις 11:30 π.μ. στα γραφεία Βουλής στη οδό Σέκερη 1, και είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχαν ζητήσει οι Οικολόγοι Πράσινοι στις 11 Οκτωβρίου με τους πολιτικούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης για το θέμα του σιδηροδρόμου.

• Στις 5 το απόγευμα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καρόλου και εν συνεχεία πορεία διαμαρτυρίας στην Βουλή.