
Στα δικαστήρια της Λάρισας συνεχίζεται η δίκη για τα βίντεο φόρτωσης της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, που δεν μπήκαν ποτέ στην δικογραφία. Κατηγορούμενοι είναι δύο πρώην στελέχη του ΟΣΕ και ένας στέλεχος της εταιρείας φύλαξης και βίντεο επιτήρησης του δικτύου.
ertnews.gr
Σήμερα και οι τρεις κατηγορούμενοι είναι παρόντες στο δικαστήριο. Είχε διατάξει την προηγούμενη φορά η έδρα να είναι παρόντες οι δύο, o εκπρόσωπος της εταιρείας φύλαξης και βίντεο επιτήρησης του ΟΣΕ και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, ήταν παρόν μόνο ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ, ο οποίος είχε παραιτηθεί 1η Μαρτίου του 2023. Παρόντες λοιπόν είναι και οι τρεις κατηγορούμενοι.
Η έδρα διέκοψε για κάποια ώρα, προκειμένου να βρεθεί μία μεγαλύτερη αίθουσα που να χωράει όλους τους δικηγόρους που δηλώνουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, υπεξαίρεση εγγράφων κατ΄ εξακολούθηση και απείθεια είναι οι δύο κατηγορίες που βαραίνουν τον εκπρόσωπο της Interstar, για ηθική αυτουργία κατηγορείται ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και στα δύο και η ηθική αυτουργία στην απείθεια η κατηγορία που βαραίνει τον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ. Η έδρα διέκοψε διότι όλοι παραδέχτηκαν ότι οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές.