Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην Αρχιμηχανικό του ΟΣΕ Γιώργο Νίνο που έφυγε από την ζωή την περασμένη Τετάρτη.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου σήμερα Παρασκευή και ώρα 13:00 στο Τριάδι.
Για τον άνθρωπο και επιστήμονα Γιώργο Νίνο μιλούν με συγκινητικά λόγια άνθρωποι που τον γνώρισαν και εργαστήκαν μαζί του.
Μέσα από τα δεκάδες μηνύματα αντιλαμβάνεται κάνεις το μέγεθος της αγάπης και της αξιοσύνης του εκλιπόντος.
Παραθέτουμε μερικά χαρακτηρίστηκα μηνύματα σιδηροδρομικών:
-Καλό παράδεισο Πατριώτη. Ήταν αυτός που εφήρμοσε στο Ε.Ο. την ροή των βαγονιών, έμπαιναν με την σειρά το ένα πίσω από το άλλο και σε κάθε στάδιο γίνονταν οι επισκευές ώσπου έβγαινε από την άλλη έτοιμο για κυκλοφορία. Πριν από αυτόν Χάος. Τεράστιες γνώσεις που τις ακολουθούν και σήμερα. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Ήτανε ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
-Θερμά συλλυπητήρια. Ήταν ένας ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ με αστείρευτες γνώσεις, ο Δάσκαλος όλων μας, που έγραψε χρυσή ιστορία στον Σιδηρόδρομο και σαν απλός Μηχανικός και σαν προϊστάμενος του ΕΘ και σαν Διευθυντής Μακεδονίας Θράκης. Ένας ΑΚΕΡΑΙΟΣ χαρακτήρας που κυνηγήθηκε για την ακεραιότητα του και που δεν υπέκυψε ποτέ, ακόμη και όταν τον ξεσπίτωσαν.... Αιώνια του ή μνήμη.
- Τεράστια η προσφορά του στον Σιδηρόδρομο Διετέλεσε προϊστάμενος του Εργοστασίου Θεσσαλονίκης Του ΟΣΕ και Διευθυντής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης Καλό παράδεισο
-Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εξαιρετικός Σιδηροδρομικός. Έγραψε την δική του αξιόλογη ιστορία, στον ΟΣΕ. Καλό του δρόμο. Τα συλλυπητήρια στους δικούς του.
-Συλλυπητήρια στους οικείους του, άφησε ισχυρό αποτύπωμα γνώσης στον σιδηρόδρομο!!
-ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΝΑΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
Τα «Σ.Ν.» Εκφράζουν στην οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια
Χρήστος Γιαννακίδης