Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Αυτό είναι το πιο πολυτελές τρένο της Ινδίας, η τιμή ξεκινά από 400000 Rs ( 4.778 δολ)

Το Maharaja Express προσφέρει διάφορες επιλογές διαμονής, από πολυτελή καμπίνες έως την πολυτελή προεδρική σουίτα.

Σε μια χώρα όπου τα τρένα θεωρούνται συχνά η «βόλτα του απλού ανθρώπου», παρέχοντας προσιτές μεταφορές σε πάνω από 20 εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά, υπάρχει μια μοναδική εξαίρεση που σπάει αυτό το καλούπι. 

Μπείτε στο Maharaja Express, το πιο πολυτελές τρένο της Ινδίας, όπου το κόστος ενός εισιτηρίου μπορεί να ανταγωνιστεί την τιμή ενός διαμερίσματος 2 BHK στην πρωτεύουσα της χώρας. Το Maharaja Express, που κυκλοφόρησε το 2010, δεν είναι μόνο το πιο ακριβό τρένο στην Ινδία, αλλά κατέχει επίσης τη διάκριση ως το ακριβότερο στην Ασία. Με την απαράμιλλη πολυτέλειά του, αυτό το τρένο προσφέρει μια ταξιδιωτική εμπειρία ίση με τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων, κάνοντας ακόμη και έναν άνετο μισθό να φαίνεται ανεπαρκής για τη διαδρομή. Οι εσωτερικοί του χώροι είναι ένας υπέροχος συνδυασμός βασιλικής κομψότητας και μοντέρνας άνεσης, προσφέροντας στους επιβάτες ένα μοναδικό ταξίδι.

Το Maharaja Express προσφέρει διάφορες επιλογές διαμονής, από πολυτελείς καμπίνες έως την πολυτελή προεδρική σουίτα. Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ανέσεις παγκόσμιας κλάσης, όπως ζωντανή τηλεόραση, μίνι μπαρ, κλιματισμό και πολυτελή μπάνια με ντους. Κάθε σουίτα είναι σχολαστικά σχεδιασμένη για να προσφέρει στους επιβάτες μια βασιλική εμπειρία, διασφαλίζοντας ότι θα αισθάνονται σαν δικαιώματα σε όλο το ταξίδι τους.

Το τρένο ξεκινά οκταήμερες εκδρομές, ξεκινώντας από το Δελχί και καλύπτοντας εμβληματικούς προορισμούς όπως η Άγκρα, το Ρανταμπόρε, η Τζαϊπούρ, το Μπικάνερ, η Τζοντπούρ, η Ουνταϊπούρ, προτού καταλήξει στη Βομβάη. Λειτουργεί σε τέσσερις μοναδικές διαδρομές, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να επιλέξουν το ιδανικό ταξίδι τους.

sidirodromikanea.blogspot.com