Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Οικονομικά σιδηροδρομικά ταξίδια: Η Eurostar ανακοίνωσε χιλιάδες μειωμένες τιμές εισιτηρίων τρένων για το 2024



Η Eurostar ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 75.200 προωθητικές τιμές για τους πρώτους μήνες του 2024.

Τα ταξίδια με τρένο γνωρίζουν μεγάλη δημοτικότητα χάρη σε δεκάδες νέες σιδηροδρομικές διαδρομές και περισσότερους οικολογικούς ταξιδιώτες που θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία των καθυστερήσεων πτήσεων.

Ωστόσο, η τιμή των εισιτηρίων εμποδίζει τον κλάδο και σημαίνει ότι ορισμένοι παραθεριστές συνεχίζουν να επιλέγουν φθηνές πτήσεις.

Ωστόσο, υπάρχουν καλά νέα από το Eurostar για τις αρχές του 2024. Η διεθνής σιδηροδρομική εταιρεία κυκλοφόρησε χιλιάδες διαφημιστικούς ναύλους από και προς το Λονδίνο.

Ένα ταξίδι στην ήπειρο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε μακριά τα χειμερινά μπλουζ, αλλά κάντε κράτηση γρήγορα καθώς δεν έχετε πολύ χρόνο να επωφεληθείτε από την προσφορά.

Η Eurostar ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 75.200 προωθητικές τιμές για τους πρώτους μήνες του 2024.

Οι επιβάτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για ταξίδια από και προς το Λονδίνο για £39 (€45).

Οι μεμονωμένοι ναύλοι είναι διαθέσιμοι για ταξίδια που έχουν κρατηθεί από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 16 Μαρτίου του επόμενου έτους.

Ωστόσο, έχετε λιγότερο από μία εβδομάδα για να επωφεληθείτε από την προσφορά, η οποία λήγει τα μεσάνυχτα της 27ης Νοεμβρίου.

Η πώληση ισχύει για τα τυπικά τιμολόγια κατηγορίας για ταξίδια από το Λονδίνο St Pancras προς το Παρίσι, τις Βρυξέλλες, τη Λιλ, το Ρότερνταμ και το Άμστερνταμ.

Επεκτείνετε το ταξίδι σας στη Γερμανία

Το εκτεταμένο δίκτυο της Eurostar συνδέει συνολικά 18 προορισμούς στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Γερμανία, οπότε γιατί να μην κατευθυνθείτε λίγο πιο μακριά;

Από τις Βρυξέλλες, οι επιβάτες μπορούν να μεταβούν σε συνδέσεις με πόλεις όπως η Κολωνία, το Ντίσελντορφ και το Ντόρτμουντ.
Πώς να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια Eurostar

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα σε ένα εκτεταμένο ταξίδι ή σε άλλη εποχή του έτους, το Eurostar έχει μερικές συμβουλές.

«Η κράτηση του ταξιδιού σας πολύ νωρίς σας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να αγοράσετε ένα ναύλο χαμηλού κόστους, ειδικά σε ώρες αιχμής όπως αργίες και Σαββατοκύριακα», συμβουλεύει η εταιρεία.

"Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Eurostar για να κάνετε κράτηση με ευκολία και θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε για νέες προσφορές και προσφορές."

euronews.com