Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Ο τρίγλωσσος ιστότοπος για τους σιδηροδρόμους Κίνας - Ευρώπης για την ενημέρωση των πελατών.


Ένα εμπορευματικό τρένο Κίνας-Ευρώπης που αναχώρησε από το Ντούισμπουργκ της Γερμανίας φθάνει στο διεθνές λιμάνι Xi'an στην επαρχία Shaanxi της βορειοδυτικής Κίνας, 10 Ιουλίου 2023. [Φωτογραφία/Xinhua]

Ένας τρίγλωσσος ιστότοπος προσαρμοσμένος για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες εμπορευματικών τρένων μεταξύ Κίνας και Ευρώπης ξεκίνησε την Παρασκευή, με στόχο να παρέχει έγκυρες πληροφορίες και πρακτικές επιχειρηματικές υπηρεσίες σε εγχώριους και ξένους πελάτες, σύμφωνα με την China State Railway Group, η οποία επιβλέπει την υπηρεσία.

Ο ιστότοπος προσφέρει τρεις επιλογές γλώσσας, κινέζικα, αγγλικά και ρωσικά.

Οι πράκτορες μπορούν να υποβάλουν, να κανονίσουν και να ολοκληρώσουν μια υπηρεσία στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένης της υποβολής αιτήσεων, της υπογραφής συμβολαίων μεταφοράς, του χειρισμού εγχώριων και διεθνών επιχειρήσεων, της παραλαβής και της επιστροφής εμπορευματοκιβωτίων και της δήλωσης τελωνειακής επιθεώρησης.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών, ώστε να βελτιώνει τις εμπειρίες των πελατών.

Ο ιστότοπος παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, των πιο πρόσφατων ειδήσεων και στατιστικών στοιχείων, για να παρέχει μια αναφορά λήψης αποφάσεων για εταιρείες εξωτερικού εμπορίου.

Διαθέτει 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών πολλαπλών λωρίδων για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών.

Έχει επίσης λανσάρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων όλων των ταξιδιωτικών ασφαλίσεων και ενός συστήματος παρακολούθησης πληροφοριών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο ιστότοπος θα συνεχίσει να βελτιστοποιεί και να βελτιώνει τις λειτουργίες του για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών με βάση τις προτάσεις πελατών από την Κίνα και το εξωτερικό.

Τον Μάρτιο του 2011, ένα σιδηροδρομικό εμπορευματικό τρένο άφησε το Chongqing μέσω της Κεντρικής Ασίας προς την Ευρώπη και εγκαινίασε μια νέα εποχή για τις σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές ως εναλλακτική λύση στη ναυτιλία δια θαλάσσης ή αεροπορικής.

Τροφοδοτούμενη από την ανάπτυξη της Πρωτοβουλίας Belt and Road, η υπηρεσία China-Europe Railway Express έχει ενισχύσει τη συνδεσιμότητα μεταξύ της Κίνας και της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου. Εκτός από την προσφορά λύσεων εμπορευματικών μεταφορών, συμβάλλει στις ροές παγκόσμιων επενδύσεων, πόρων, τεχνολογίας και ειδικευμένου προσωπικού και διευκολύνει την παγκόσμια διατομεακή συνεργασία.

Την τελευταία δεκαετία, 77.000 εμπορευματικά τρένα Κίνας-Ευρώπης έχουν λειτουργήσει μεταφέροντας 7,31 εκατομμύρια εμπορευματοκιβώτια εμπορευμάτων, με συνολική εκτιμώμενη αξία που υπερβαίνει τα 340 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το δίκτυο μεταφορών των σιδηροδρομικών υπηρεσιών Κίνας-Ευρώπης έχει συνδέσει 217 πόλεις σε 25 ευρωπαϊκές χώρες.

chinadaily.com.cn
sidirodromikanea.blogspot.com