Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Σταθμός Δεκελείας: Εισιτήρια για το τρένο από ψησταριάΣυνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας ένα μήνα μετά την τραγωδία στα Τέμπη. Στον Σταθμό Δεκελείας όχι μόνο δεν υπάρχει σταθμάρχης, αλλά οι επιβάτες καλούνται να προμηθευτούν τα εισιτήρια του τρένου από ψησταριά!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega στον ενδιάμεσο σταθμό της Δεκελείας, που εκτελεί το δρομολόγιο προαστιακού Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα χαρακτηριστικό είναι ότι δεν υπάρχει σταθμάρχης.

Το δρομολόγιο εξυπηρετεί περιοχές Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Βαρυμπόμπη για όσους θέλουν να μεταβούν στο κέντρο της Αθήνας ή στην Χαλκίδα.

Ωστόσο, αν κάποιος θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο, μπορούν να το κάνουν μόνο από μία ψησταριά-καφετέρια, που βρίσκεται στην περιοχή.

Μάλιστα, στον σταθμό δεν υπάρχει έλεγχος αλλά ούτε κάποιος υπάλληλος του ΟΣΕ ώστε να επιβλέπει τη λειτουργία του σταθμού.

Ο συγκεκριμένος σταθμός έχει 12 δρομολόγια την ημέρα, ενώ πλήθος κόσμου εξυπηρετείται καθημερινά από τις 5 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

newsit.gr
sidirodromikanea.blogspot.com