Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Βαγόνια στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν.

Όταν το 2009 επισκεφθήκαμε το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, μείναμε έκπληκτοι από την παρουσία βαγονιών στο χώρο αυτό.

Αυτή την εικόνα με το χιονισμένο τοπίο να περιβάλει τα βαγόνια, θελήσαμε να την  μοιραστούμε σήμερα με τους φίλους αναγνώστες μας

Η εικόνα αυτή μας θύμισε και κάτι ακόμα, την δρομολόγηση του Snow Train για το Καϊμακτσαλάν τον Φεβρουάριο του 2011

Τι έλεγε τότε η ανακοίνωση;

Από την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο όλοι οι επισκέπτες του χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμακτσαλάν, θα μπορούν να ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη προς το αγαπημένο τους όρος Βόρρα με τη συνδυασμένη, άνετη αλλά και οικονομική μεταφορά τρένου και λεωφορείου, την οποία εγκαινιάζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με δύο ζεύγη δρομολογίων από Θεσσαλονίκη προς Άρνισσα και αντιστρόφως, η νέα υπηρεσία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το Snow Train, σας ταξιδεύει όχι μόνο στο μαγευτικό Καϊμακτσαλάν, αλλά και στη νέα εποχή των θεματικών και σύγχρονων σιδηροδρομικών μεταφορών. Ένας μοντέρνος συρμός, εξοπλισμένος με bar και εστιατόρια στα 3 από τα 5 βαγόνια του, με παιδότοπο, καθώς και με ειδική σκευοφόρο, για την άνετη μεταφορά του προσωπικού σας εξοπλισμού σκι και snowboard, μετατρέπει τη μετακίνησή σας από τη Θεσσαλονίκη στην Άρνισσα, σε μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία.

Επιπρόσθετα, για τους επιβάτες του  Snow Train, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει προβλέψει 50% έκπτωση στην κάρτα εισόδου στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, ενώ έχει έρθει σε συνεργασία με αρκετές επιχειρήσεις στο παλαιό χωρίο του Αγίου Αθανασίου, για επιπλέον έκπτωση σε προϊόντα εστίασης, ενοικίασης εξοπλισμού, διαμονής κτλ.  Σύντομα, θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες προσφορές και συνεργασίες διαμονής με πακέτα διημέρου, αποκλειστικά για τους επιβάτες του Snow Train. 

 
Snow Train –Δρομολόγια:

Αναχώρηση

Ώρα

Άφιξη

Ώρα

Θεσσαλονίκη

07:18

Άρνισσα

09:00

Θεσσαλονίκη

12:05

Άρνισσα

13:49

 

Αναχώρηση

Ώρα

Άφιξη

Ώρα

Άρνισσα

09:15

Θεσσαλονίκη

11:03

Άρνισσα

17:48

Θεσσαλονίκη

19:35


Snow Train –Περιγραφή:

Συχνότητα δρομολογίων: Κάθε Σαββατοκύριακο.

Κόστος: 22 ευρώ με επιστροφή (στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά με το λεωφορείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Καϊμακτσαλάν και τον παλιό Άγιο Αθανάσιο).

Επιπλέον εκπτώσεις: 50% στην κάρτα εισόδου του χιονοδρομικού, σημαντικές εκπτώσεις σε είδη εστίασης, διαμονής και εξοπλισμού στο χωριό του παλιού Άγιου Αθανάσιου.

 

sidirodromikanea.blogspot.com