Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Η Σουηδική σιδηροδρομική υπηρεσία εξοπλίζει το προσωπικό των τρένων με ατομική κάμερα.

Καθώς οι πολίτες αρχίζουν να ταξιδεύουν ξανά, η σουηδική υπηρεσία σιδηροδρόμων (η SJ AB) εξόπλισε το προσωπικό των αμαξοστοιχιών με κάμερες . Με 1.500 αναχωρήσεις σε 400 σταθμούς κάθε μέρα, συμπεριλαμβανομένων διεθνών ταξιδιών στη Νορβηγία και τη Δανία, η SJ AB, θέλει να παρακολουθεί ότι συμβαίνει ανά πασά στιγμή κατά την διάρκεια του ταξιδιού αλλά και στις αποβάθρες των σταθμών.

"Έχουμε ευθύνη ως μεταφορέας να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσουμε ότι οι εργαζόμενοι και οι επιβάτες μας ταξιδεύουν με ασφάλεια με τρένο", δήλωσε η Birgitta Angard, επικεφαλής του προσωπικού της SJ AB. 
"Οι εργαζόμενοι στο τρένο διαχειρίζονται πολλές περιστάσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας - από τις καθημερινές εκδηλώσεις των πολυσύχναστων προαστιακών τρένων έως την αύξηση των μέτρων ασφαλείας όταν οι πλατφόρμες είναι ήσυχες, μέχρι την αντιμετώπιση κρίσιμων περιστατικών, όπως οι επιβάτες που χρειάζονται ιατρική φροντίδα. 
Οι φορητές κάμερες της Motorola Solutions παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο λειτουργικής ορατότητας, ενισχύοντας τη διαφάνεια και την προστασία για όλους που ταξιδεύουν μαζί μας. »
Εικόνα: sv.wikipedia.org

bakersfield.com
sidirodromikanea.blogspot.com