Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Άντρας χωρίς 2η σκέψη πηδά να σώσει άντρα σε καροτσάκι που έπεσε στις γραμμές του τρένου - Βίντεο


Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας θαρραλέος άντρας ριψοκινδυνεύει τη ζωή του για να σώσει τη ζωή ενός ανάπηρου άντρα που έπεσε με το καροτσάκι στις γραμμές του τρένου.

Ένας Καλός Σαμαρείτης έσωσε τη ζωή ενός ανάπηρου άντρα που έπεσε στις γραμμές του τρένου, ενώ πλησίαζε ο συρμός του μετρό.
Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες που ο άντρας στην αναπηρική καρέκλα έπεσε στις ράγες, ωστόσο ο χρόνος κυλούσε εναντίον του.
Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στον σταθμό του μετρό Union Square στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, το μεσημέρι της 4ης Αυγούστου.
Μόλις ο άντρας στο καροτσάκι έπεσε στις γραμμές, ένας ηρωικός επιβάτης που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην αποβάθρα δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή και πήδηξε στις ράγες για να κάνει τη διάσωση.

Άλλοι επιβάτες στην αποβάθρα άρπαξαν τα χέρια του άντρα για να το τραβήξουν στην ασφάλεια.
Το βίντεο ανέβασε στα social media μια αυτόπτης μάρτυρας του επικίνδυνου περιστατικού.
"Ένας άντρας βούτηξε αμέσως. Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά για το αν θα πηδούσε στις γραμμές" ανέφερε η Λόρεν Μένεν που τράβηξε το βίντεο, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό CBS.

"Σκεφτόμουν, οι άνθρωποι το χρειάζονται αυτό. Υπήρχαν ήρωες που ανέλαβαν δράση και εγώ ήμουν έτοιμη να κουνήσω το χέρι μου στο τρένο και νόμιζα ότι όλα θα πάνε καλά" πρόσθεσε η γυναίκα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, η αστυνομία ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη περίπου στις 13:30.
Ο άντρας που έπεσε στις γραμμές μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Ωστόσο, είχε τις αισθήσεις του και ήταν καλά στην υγεία του.

"Ούτε ο Καλός Σαμαρείτης ούτε ο άντρας στην αναπηρική καρέκλα ταυτοποιήθηκαν" ανέφερε η αστυνομία.
Το βίντεο ανέβηκε στα social media και πολύ γρήγορα έγινε viral, με τους χρήστες να θαυμάζουν τον ηρωισμό του άντρα και να νιώθουν αισιοδοξία ότι ακόμη υπάρχουν καλοί άνθρωποι έτοιμοι να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο, ακόμη και με κίνδυνο της ζωής τους.

sputniknews.gr
sidirodromikanea