Έκκληση για να ληφθούν άμεσα μέτρα φύλαξης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία της και τον προβληματισμό της για γεγονός που συμβαίνει για πάνω από ένα μήνα στα όρια του Νομού Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελίες πολιτών για αφύλακτες σιδηροδρομικές διαβάσεις στα όρια του Νομού μας, διαπιστώθηκε από τις αρμόδιες Αστυνομικές υπηρεσίες η δυσλειτουργία αυτών με αποτέλεσμα την ύπαρξη κινδύνου τέλεσης σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων. Από τις Υπηρεσίες μας έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες και συντάχθηκε σχετική δικογραφία. Παράλληλα Αστυνομικές δυνάμεις λαμβάνουν καθημερινά μέτρα τροχαίας στις ανωτέρω δυσλειτουργικές διαβάσεις προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες τροχαίου ατυχήματος. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι σε καθημερινή βάση εκτελούνται δέκα (10) δρομολόγια στα οποία καλούμαστε να πάρουμε τροχονομικά μέτρα. Περιπολίες που θα μπορούσαν σε διαφορετική περίπτωση να συνδράμουν στην καθημερινότητα του πολίτη.

Παρόλο που το έκτακτο γεγονός της λήψης τροχονομικών μέτρων στις δυσλειτουργικές διαβάσεις κατάντησε τακτικό, δεν υπάρχει ακόμα και σήμερα καμιά διαφοροποίηση της κατάστασης. Οι αρμόδιοι για την αποκατάσταση των ζημιών μέχρι και σήμερα δεν έχουν προβεί στην αποκατάσταση τους. Καλούμε λοιπόν τις αρμόδιες υπηρεσίες να δώσουν άμεσα λύση στο υπάρχον ζήτημα αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους.Επειδή ο Έλληνας Αστυνομικός αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την υπεύθυνη στάση του, προβαίνοντας για μια ακόμα φορά σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα προστατέψουν το Έλληνα πολίτη, γεννάτε τελικά το ερώτημα, ο μόνος υπεύθυνος φορέας σε αυτό τον τόπο είναι η Ελληνική Αστυνομία;
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ Γρηγόρης