Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Ινδία: Αστυνομικός τρέχει πίσω από κινούμενο τρένο για να παραδώσει πακέτο γάλακτος για βρέφος! Βίντεο!


Ο υπουργός Σιδηροδρόμων Piyush Goyal επαίνεσε τον αστυνομικό της RPF για την πράξη του


Ο υπουργός Σιδηροδρόμων Piyush Goyal επαίνεσε την Πέμπτη έναν αστυνομικό RPF που έτρεξε πίσω από ένα κινούμενο τρένο για να παραδώσει ένα πακέτο γάλακτος για ένα μωρό τεσσάρων μηνών.
Ανακοίνωσε επίσης ανταμοιβή για τον αστυνομικό, ανέφερε δήλωση του υπουργείου.

Ο αστυφύλακας του RPF Inder Singh Yadav, 33 ετών, επέδειξε μια υποδειγματική αίσθηση καθήκοντος όταν έτρεξε πίσω από ένα τρένο για να παραδώσει γάλα για ένα παιδί τεσσάρων μηνών, ανέφερε. Ο Σαρίφ Χασμί ταξίδεψε με την σύζυγό του Χάσεν Χασμί μαζί με το τετράμηνο παιδί της σε ένα τρένο Shramik Special από το Μπέλγκαουμ προς το Γκοραχπούρ στις 31 Μαΐου. Το μωρό της έκλαιγε καθώς δεν έπαιρνε γάλα σε κανένα προηγούμενο σταθμό. Ζήτησε βοήθεια από τον αστυνομικό, ανέφερε η δήλωση.

Ο Yadav αγόρασε αμέσως ένα πακέτο γάλα από ένα κατάστημα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό του Bhopal, αλλά το τρένο άρχισε να κινείται.

"Ο αστυνομικός έδειξε  ανθρωπιά και το θάρρος  τρέχοντας πίσω από ένα κινούμενο όχημα και παρείχε το πακέτο γάλακτος στην κυρία του τρένου", ανέφερε η δήλωση.
Όλο το περιστατικό πιάστηκε σε κάμερα CCTV στην πλατφόρμα των σιδηροδρόμων.
Μια αξιέπαινη πράξη του αστυνομικού RPF Inder Singh Yadav, ο οποίος επέδειξε υποδειγματική αίσθηση καθήκοντος όταν έτρεξε πίσω από ένα τρένο για να παραδώσει γάλα για ένα παιδί, δήλωσε ο Goyal.
Έχω ανακοινώσει ένα βραβείο μετρητών για να τιμήσω τον καλό σαμαρίτη ", πρόσθεσε.


IndiaThinks
theweek.in

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης