Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Επιστολή Διαμαρτυρίας του Σωματείου "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ" για το κλείσιμο του υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΤΑΠΟΤΕ Αγίου Κωνσταντίνου.

Επιστολή διαμαρτυρίας στον διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Χρήστος Χάλαρη απέστειλε το σωματείο των συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» εκφράζοντας την έντονη δυσφορία του για την απόφαση κλεισίματος του καταστήματος του ΤΑΠΟΤΕ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 16 στην Αθήνα. 


Στην επιστολή του σωματείο αναφέρει:


Κύριε Διοικητά,

Με έκπληξη αλλά και με αγωνία πληροφορηθήκαμε ότι διαλύεται και κλείνει το υποκατάστημα του ΤΑΠΟΤΕ στην οδό Αγίου Κων/νου 16 στη Αθήνα. 
Πρόκειται για ένα υποκατάστημα που εξυπηρετούσε όλη την Ελλάδα.
Όλα τα προβλήματα των Συνταξιούχων μελών μας έβρισκαν λύσεις από το προσωπικό του υποκαταστήματος. Δεν γνωρίζουμε κ. 
Διοικητά αν κλείσει αυτό το υποκατάστημα που θα απευθυνόμαστε και σε ποιές υπηρεσίες θα μπορούμε να λύνουμε τα τόσο όπως γνωρίζετε σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τα μέλη μας. 
Θα σας ζητούσαμε κ.Διοικητά αν είναι δυνατόν να μας γνωρίσετε το πλάνο λειτουργίας των υποκαταστημάτων του ΕΦΚΑ ανά την Ελλάδα όταν κλείσει το υποκατάστημα της Αγίου Κωνσταντίνου. 
Πιστεύουμε ότι θα σεβαστείτε την αγωνία των Συνταξιούχων και θα μας απαντήσετε σ'αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα.Ως εκ τούτου Το Σωματείο μας διαμαρτύρεται για την απόφαση σας αυτή η οποία δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των μελών μας.