Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Τρένο με 30 κοντέινερς για τα Σκόπια σε μια μέρα από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.


Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να έχει προκαλέσει ασφυξία στην οικονομία, αλλά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης καταφέρνει να ανταποκριθεί στο ρόλο του και συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησής του «η ΟΛΘ Α.Ε., παρά την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, παραμένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και απρόσκοπτη λειτουργία της εμπορικής κίνησης του Λιμένα συνεχίζει με πλήρη αφοσίωση να εξυπηρετεί τους πελάτες της».
Είναι χαρακτηριστικό όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση πως την περασμένη Παρασκευή 27 Μαρτίου, «αναχώρησε από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τελικό προορισμό τα Σκόπια, σιδηροδρομικός συρμός με φορτίο 30 εμπορευματοκιβωτίων που προορίζεται για βιομηχανίες της γειτονικής χώρας. Αυτό αποτελεί σημαντική εξέλιξη στη διατήρηση της συνεχούς λειτουργίας των υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας που εξυπηρετούνται μέσω του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, το οποίο κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο ως Πύλη των Βαλκανίων εξυπηρετώντας μία ευρεία ενδοχώρα, άνω των 25 εκατομμυρίων κατοίκων».
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «στην ΟΛΘ Α.Ε., είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συνεισφέρουμε ισχυρά στην ευημερία τόσο των εργαζομένων μας όσο και των πελατών και των συνεργατών μας κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο και θα συνεχίσουμε αδιατάρακτα τις προσπάθειες μας στην κατεύθυνση αυτή».

ethnos.gr