Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Φωτογραφίες-σοκ: Πιτσιρικάδες «παίζουν» επικίνδυνο παιχνίδι με το τραμ.

Κάθονται όρθιοι σε ένα μικρό «περβάζι» στον τελευταίο συρμό, όπου δεν μπορεί να τους δει ο μηχανοδηγός - Συμβαίνει εδώ και έναν μήνα λένε από τη ΣΤΑΣΥ και υποστηρίζουν ότι είναι θέμα της αστυνομίας η αντιμετώπισή του
Σοκ και ανησυχία προκαλούν οι φωτογραφίες με το επικίνδυνο παιχνίδι νεαρών παιδιών με το Τραμ.

Στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί το βράδυ της Δευτέρας στο τραμ με κατεύθυνση τη Νέα Σμύρνη φαίνονται τα νεαρά αγόρια να στερεώνονται από ένα μικρό «περβάζι» στον τελευταίο συρμό.
Το σημείο, δε, που κάθονται τα δύο παιδιά δεν είναι ορατό από τον μηχανοδηγό ώστε να αντιληφθεί την παρουσία των παιδιών, να ακινητοποιήσει τον συρμό και να κατεβάσει τα παιδιά πριν να σημειωθεί κάποιο ατύχημα ή δυστύχημα.
Από τη ΣΤΑΣΥ επιβεβαίωσαν το περιστατικό τονίζοντας στο protothema.gr ότι η αντιμετώπισή του είναι θέμα της αστυνομίας και όχι της εταιρείας.
Όπως λένε από την εταιρεία παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί εδώ και περίπου έναν μήνα συνήθως στη περιοχή της Νέας Σμύρνης «αλλά είναι αρμοδιότητα της αστυνομίας να τους δει».
«Ο οδηγός τι μπορεί να κάνει; Ο οδηγός δεν τους βλέπει, δεν έχει οπτικό πεδίο πίσω του, έχει του καθρέφτες στο πλάι. Προφανώς είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι των εφήβων της περιοχής. Εμείς έχουμε ενημερώσει την αστυνομία. Δεν ξέρω τι έχει κάνει αυτό πρέπει να σας το πει η αστυνομία» είπαν από τη ΣΤΑΣΥ στο protothema.gr.

*Φωτογραφίες από eurokinissi.gr


Μαρία Κατσή
protothema.gr