Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Το Προεδρείο του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. ΟΣΕ ζητά συνάντηση με τον Δ.Σ. της ΕΕΣΣΤΥ με αίτημα την μονιμοποίηση συμβασιούχων.


 Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει: 


"Μετά και την ολοκλήρωση εξαγοράς της ΕΕΣΣΤΥ από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της μοναδικής πιστοποιημένης εταιρείας παροχής συντήρησης Τροχαίου Υλικού στην χώρα μας, θα θέλαμε να ζητήσουμε την προσωπική σας μέριμνα, ώστε οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στην Εταιρεία σας,
οι οποίοι εργάζονται με σύμβαση ορισμένου χρόνου, ή με ΤΠΥ (μπλοκάκι) παρέχοντας υπηρεσίες πάγιων και διαρκών αναγκών κατά γενική ομολογία, να παραμείνουν στην εργασία τους, μετατρέποντας τις συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου. 

Αποδεδειγμένα κατά καιρούς και από εσάς τον ίδιο, οι συνάδελφοι είχαν σημαντικότατο ρόλο, ώστε η ΕΕΣΣΤΥ να αντεπεξέλθει στο έργο της, χωρίς προβλήματα και παρακαλούμε όπως αξιολογήσετε και αξιοποιήσετε το στελεχιακό δυναμικό του κλάδου μας και το εντάξετε σε οργανικές θέσεις ευθύνης, όπως προβλέπεται από το ισχύον Οργανόγραμμα της Εταιρείας και τον ισχύοντα κανονισμό λειτουργίας της. 

Για όλα τα παραπάνω, παρακαλούμε όπως ορίσετε συνάντηση με το Προεδρείο του Συλλόγου μας.ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΚΟΝΔΥΛΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ