Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Mercitalia Polo νέα μέσα σιδηροδρομικής μεταφοράς εμπορευμάτων στην Ιταλία και στην Ευρώπη.


Νέες σύγχρονες μηχανές έλξης και νέες φορτάμαξες για την επανεκκίνηση της επιχείρησης φορτίου της FS Italiane Group στην Ιταλία και την Ευρώπη.

Οι καινοτομίες του Polo Mercitalia παρουσιάστηκαν  στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια της InnoTrans 2018, της διεθνούς έκθεσης για τις σιδηροδρομικές μεταφορές.

Παρόντες Marco Γκοσό Διευθύνων Σύμβουλος Mercitalia Logistics, Gian Paolo Gotelli Διευθύνων Σύμβουλος Mercitali Rail, Albert Bastius Chief Operating Officer TX Logistik, Livio Ravera Amministraore Διευθύνων Mercitalia Ελιγμοί & Terminal και Μαρία Αντουανέτα Zocco Τεχνικός Διευθυντής Mercitalia Intermodal.

« Τα νέα μέσα μαζικής μεταφοράς που θα ενισχύσουν το στόλο μας είναι το αποτέλεσμα των σημαντικών επενδύσεων που το Polo Mercitalia ξεκίνησε την αναζωογόνηση της σιδηροδρομικής μεταφοράς εμπορευμάτων στην Ιταλία και την Ευρώπη », δήλωσε ο Μάρκο Γκοσό, Διευθύνων Σύμβουλος της Mercitalia Logistics . "Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών στην Ιταλία, στους διαδρόμους και στις κυριότερες ευρωπαϊκές χώρες. Το νέο τροχαίο υλικό θα επιτρέψει στην Mercitalia να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των πελατών και να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προόδου όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα ».

Στο Βερολίνο, το Polo Mercitalia παρουσίασε τις νέες ηλεκτρικό  μηχανές έλξης  Traxx DC3 και MS3, που κατασκευάζεται από την Bombardier, η οποία θα αναβαθμίσει το στόλο Mercitalia σιδηροδρομικές και TX Logistik.
 Οι νέες μηχανές είναι τεχνολογικά η πιο προηγμένες στην αγορά σήμερα διαθέσιμες και είναι στην ευχέρεια, το Polo Mercitalia να ανανεώσει, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, περισσότερο από το ένα τρίτο του στόλου των μηχανών. Με μέγιστη ισχύ 6,4 MW και έλξης της μηχανές Traxx 320/340 kN δύναμη έλξης θα επιτρέψει Mercitalia Rail και TX Logistik να φέρει εμπορευματικές αμαξοστοιχίες με ικανότητα φορτίου μεγαλύτερη από τις τρέχουσες συνοδείες. Επιπλέον, χάρη στις αυτο-δημιουργίες στα συστήματα πέδησης, θα είναι δυνατόν να μειωθεί σημαντικά η κατανάλωση ενέργειας.

Καινούρια οχήματα για την Mercitalia Shunting & Terminal. 

Εισήγαγε τις ατμομηχανές D744-1 που παράγονται από την CZ Loco. Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αυτές οι μηχανές θα βελτιώσει τις ελιγμούς εργασιών και των σιδηροδρομικών δραστηριοτήτων, την ενίσχυση της ανταγωνιστικής θέσης της Mercitalia Ελιγμοί & Terminal.

Mercitalia Intermodal και Mercitalia Rail επίσης παρουσιάζονται δύο διαφορετικά είδη φορταμαξών «έξυπνων» εξοπλισμένο με ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό σύστημα για την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της επίδοσης τους.

Mercitalia εργάζεται επίσης για την ανάπτυξη των έξυπνων τρένο , ένα καινοτόμο έργο που θα παραδώσει εμπορευματικές αμαξοστοιχίες που αποτελείται από βαγόνια που μπορεί να «μιλήσει» σε πραγματικό χρόνο με τη μηχανή, με αποτέλεσμα σημαντικές βελτιώσεις στη λειτουργική αποδοτικότητα, την εξυπηρέτηση των πελατών και την λειτουργική αξιοπιστία , σε σύγκριση με τρέχοντα τρένα.

mobilita.org