Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Γνωστός τραγουδιστής ο άνδρας που βρήκε τραγικό θάνατο στις γραμμές του ΗΣΑΠ.

Photo: Eurokinissi
Στις ράγες του τρένου αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, ένας από τους πιο γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές της δεκαετίας του '80, ο Βασίλης Καλούσης.


Ωστόσο, πίσω από την απονενοημένη πράξη του καλλιτέχνη, κρύβεται το δράμα που ζούσε εξαιτίας της ανεργίας, όπως αναφέρει η Espresso.

Η είδηση του θανάτου του, πάγωσε τόσο τους ελάχιστους συγγενείς του, που τον αναγνώρισαν με δυσκολία στο Νεκροτομείο Αθηνών, όπου μεταφέρθηκε, όσο και τους φίλους του. Η αναγνώριση του πτώματος έγινε με καθυστέρηση 10 ημερών, καθώς όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν σε νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί ως "αγνώστου ταυτότητας".

Είναι 1η Οκτωβρίου. Ο σταθμός του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο σφύζει από κόσμο. Ανάμεσα στους επιβάτες που περιμένουν το τρένο, και ο τραγουδιστής. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας είναι βυθισμένος στις σκέψεις του.

Όμως, κανείς δεν περιμένει τη συνέχεια. Ξαφνικά, ο άνδρας πέφτει στις γραμμές. Κανείς δεν προλαβαίνει να τον σταματήσει. Τα παγωμένα βλέμματα όλων, μαρτυρούν ότι ο άγνωστος άνδρας βρίσκεται διαμελισμένος κάτω από το τρένο. Η διεύθυνση του ΗΣΑΠ σταματάει για κάποιες ώρες την κυκλοφορία των τρένων και προς τις δυο κατευθύνσεις.

Λίγη ώρα μετά ο απεγκλωβισμός του άτυχου άνδρα γίνεται από εφτά πυροσβέστες, που φτάνουν στο σημείο με δύο οχήματα.

ΒΙΝΤΕΟ





dikaiologitika.gr