Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Έκτακτα μέτρα από τον ΟΣΕ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Έκτακτα μέτρα του ΟΣΕ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Πυρετώδεις εργασίες για την αποκατάσταση της γραμμής Κόρινθος – Κιάτο, κατά το δυνατόν μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, λόγω των συνεχιζόμενων βροχοπτώσεων.
Από την Παρασκευή 28/9/2018 οι υπηρεσίες και τα συνεργεία του ΟΣΕ - από την Πελοπόννησο έως και τη Θράκη - βρίσκονται σε μέγιστη επιφυλακή για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων δημιουργούνται λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την χώρα.

Μέχρι στιγμής τα περισσότερα προβλήματα προκλήθηκαν στο δίκτυο του Προαστιακού από την Κόρινθο μέχρι και το Κιάτο, όπου έχει διακοπεί η γραμμή λόγω κατολισθήσεων, υπερχείλισης χειμάρρων καθώς και πλημμυρικών φαινομένων στους σταθμούς Ζευγολατιού και Κιάτου.

Συνεργεία του ΟΣΕ βρίσκονται επιτόπου, από την πρώτη στιγμή, και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση των ζημιών και της λειτουργίας της γραμμής, κατά το δυνατόν μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, λόγω των συνεχιζόμενων βροχοπτώσεων.

Από τον ΟΣΕ