Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Μπλόκο» στο έργο της κατασκευής του κυκλικού κόμβου απο τον ΟΣΕ.

Οργισμένη αντίδραση του δημάρχου Α.Μπεόυ - Αλληλομηνύθηκαν Δήμος και ΟΣΕ.


Μπλόκο» στο έργο της κατασκευής του κυκλικού κόμβου στο Τελωνείο αποπειράθηκαν να κάνουν σήμερα υπάλληλοι του ΟΣΕ, με εντολή του προϊσταμένου τους, τοποθετώντας ένα φορτηγάκι τύπου βαν στο σημείο όπου βρίσκονται γραμμές του τρένου για να αποτρέψουν τα έργα σε εκείνο το κομμάτι.
Όπως υποστηρίζουν είναι περιουσία του ΟΣΕ και οι συγκεκριμένες γραμμές χρησιμοποιούνται σε περίπτωση πολέμου.
Μάλιστα στις συγκεκριμένες ράγες έχει χτιστεί η περίφραξη του ΟΣΕ και δεν παραμένουν ανενεργές για πολλές δεκαετίες. Η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής υπήρξε άμεση, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και υποβλήθηκαν μηνύσεις κατά των υπαλλήλων και οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά.
Υπήρξε έντονη αντίδραση τόσο από πλευράς καταστηματαρχών, όσο και από πλευράς περιοίκων, κατά της ενέργειας των υπαλλήλων του ΟΣΕ, που δεν πήραν μεγάλη έκταση χάρις στην παρέμβαση του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, που βρέθηκε αμέσως στον τόπο των εργασιών.
Ο κ. Μπέος αφού τόνισε ότι το έργο δεν μπορεί να σταματήσει, προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν κινητοποιήσεις αν ο ΟΣΕ επιμείνει στην παράλογη τακτική του, σημειώνοντας ότι οι αναγκαίες πρόνοιες για την περίπτωση έκτακτης ανάγκης έχουν προβλεφθεί στην μελέτη και άφησε αιχμές για πιθανές πολιτικές σκοπιμότητες.

Πηγή: thessaliatv.gr