Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΠΕΛΛΑΣ ΜΕΣΩ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

Πέρασαν δέκα χρόνια από την εκπόνηση (Μάϊος 2008) της μελέτης του "Προαστιακού Περιφερειακού Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης" όπου είχε ενταχθεί και η σύνδεση με την Πέλλα μετά από τις διεκδικήσεις της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ» και των πολιτών του Ν.Πέλλας. 
Σήμερα Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 στις 7:00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γιαννιτσών στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Αθανάσιος Βούρδας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοχάρης και οι μελετητές του έργου θα παρουσιάσουν την επίκαιρο ποιημένη μελέτη σκοπιμότητας της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, μέσω Γιαννιτσών με παράκαμψη προς Αριδαία. 
Η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ» και οι πολίτες της Πέλλας θέλουμε να πιστεύουμε δε γυρίσαμε μια δεκαετία πίσω αναμένοντας ακόμη μία μελέτη αλλά πως η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ο ΟΣΕ θα δρομολογήσουν άμεσα το αναγκαίο χρονοδιάγραμμα που οδηγήσει στην υλοποίηση αυτού του χαμηλού κόστους έργου με σημαντικά ανταποδοτικά οφέλη όχι μόνο τοπικής αλλά και υπερτοπικής σημασίας.

Αποστολή θέματος: proastpellas.blogspot.gr