Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Η Δράμα μας προσκαλεί να ζήσουμε Μαγικά Χριστούγεννα στην παραμυθένια Ονειρούπολη!


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πιο παραμυθένια περίοδο του χρόνου, την απόλυτη γιορτή της αγάπης, τα Χριστούγεννα και ο πιο όμορφος προορισμός για αυτές τις εορταστικές ημέρες είναι η ονειρεμένη Ονειρούπολη, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, τη Δράμα.
Με έναν τρόπο μαγικό, σαν μια μαγική αστερόσκονη να έχει καλύψει όλη την πόλη, από τις 4 Δεκεμβρίου και κάθε μέρα, οι χιλιάδες επισκέπτες της μεγαλύτερης, χριστουγεννιάτικης γιορτής της χώρας πρωταγωνιστούν στο πιο αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων… Κάθε γωνιά της Ονειρούπολης, στον δημοτικό κήπο και στην κεντρική πλατεία της Δράμας, μυρίζει… Χριστούγεννα και κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά πως όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! 

Το ανανεωμένο και παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ονειρούπολης, το μεγαλύτερο της Ελλάδας, υποδέχεται καθημερινά επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από το εξωτερικό! Ανθρώπους κάθε ηλικίας που βιώνουν την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό των Χριστουγέννων και διαπιστώνουν πως θαύματα γίνονται ακόμη και σήμερα! Και αρκεί μόνο μια μικρή… δρασκελιά για να μπει ο καθένας μες στο αυθεντικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Ονειρούπολης! 

Πολύχρωμα λαμπιόνια, ξύλινα παραδοσιακά σπιτάκια, στολισμένα δέντρα και φωτεινές λιμνούλες, χριστουγεννιάτικοι ήχοι και παραμυθένια χρώματα, μεγάλα μπαλόνια και ξεχωριστά στολίδια, πανέμορφα μονοπάτια, νεράιδες και ξωτικά, κλόουν και ξυλοπόδαροι και τόσα άλλα συνθέτουν το σκηνικό της πιο ατμοσφαιρικής, ελκυστικής, πρωτότυπης και ποιοτικής, χριστουγεννιάτικης γιορτή της Ελλάδας! 

Στην Ονειρούπολη, οι δεκάδες δωρεάν δράσεις, οι οποίες απευθύνονται με σεβασμό στην κάθε παιδική ψυχή, τα ξέφρενα παιχνίδια στο fun park, τα οποία χαρίζουν απλόχερα έντονες συγκινήσεις και τρυφερές αναμνήσεις, το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο εγγυάται ότι κάθε στιγμή είναι διαφορετική και με τη χριστουγεννιάτικη αγορά, γεμάτη χρώματα, αρώματα και γεύσεις, είναι βέβαιο ότι θα ανταμείψουν κάθε επισκέπτη για την επιλογή του να επισκεφθεί τη Δράμα!​ 
Στη φετινή Ονειρούπολη οι μικροί στην ηλικία, αλλά και στην ψυχή, φίλοι της εκδήλωσης μπορούν να επισκεφθούν το ΝΕΟ σπίτι του Άη Βασίλη, το Ζαχαροπλαστείο των Ξωτικών, τη Σχολή Χριστουγεννιάτικης Μαγείας, τα PLAYMOBIL με Ιππότες & Πριγκίπισσες, το Ταχυδρομικό Εργαστήρι με Γράμματα & Πλαστελίνες, το Σπιτάκι του Παραμυθιού (το οποίο είναι αφιερωμένο στον Ευγένιο Τριβιζά), το Σπιτάκι της Ζωγραφικής Προσώπου, το Παγωμένο Εργαστήρι Πειραμάτων, το Εργαστήρι του Χαμόγελου και το Εργαστήρι της Φύσης. 
Παράλληλα, η Ονειρούπολη προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες της ένα «Ταξίδι στην Εποχή των Παγετώνων»! Στο συγκεκριμένο θεματικό πάρκο, στην κεντρική πλατεία, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν τη γνώση με την ψυχαγωγία και να δουν από κοντά… χαριτωμένα ζωάκια που έζησαν στη γη πριν από εκατομμύρια χρόνια (η παρουσία στην Ονειρούπολη του θεματικού πάρκου «Ταξίδι στην Εποχή των Παγετώνων» είναι χορηγία του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP-AG). 

Η είσοδος στην Ονειρούπολη είναι ελεύθερη και η συμμετοχή στις δράσεις εντελώς δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή είναι το λαμπερό χαμόγελο και η καλή διάθεση! 

Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, Δράμα, και η φαντασμαγορική Ονειρούπολη υποδέχονται πλήθος κόσμου την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018, για να συνεχιστεί η αφήγηση της πιο όμορφης και γλυκιάς χριστουγεννιάτικης ιστορίας! Γιατί στην Ονειρούπολη ο κάθε επισκέπτης γίνεται ο ίδιος πρωταγωνιστής στο πιο αυθεντικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι!



Αποστολή θέματος: Δήμος Δράμας