Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Έκδοση νέων ταυτοτήτων σε εν ενεργεία και συνταξιούχους του ΟΣΕ.

Άνοιξε η εφαρμογή για την συμπλήρωση στοιχείων  των δικαιούχων προς έκδοση νέων ταυτοτήτων στους εν ενεργεία και συνταξιούχους του ΟΣΕ. Η εφαρμογή θα είναι ανοικτή έως και στις 12 Νοεμβρίου 2017. 

Σε σχετική εγκύκλιο του ο ΟΣΕ αναφέρει:
1. - Στο πλαίσιο της έκδοσης των νέων υπηρεσιακών ταυτοτήτων του προσωπικού, σας γνωρίζουμε ότι η εισαγωγή των στοιχείων των τακτικών υπαλλήλων εν ενεργεία και συνταξιούχων καθώς και των μελών αυτών για την έκδοση ταυτοτήτων θα γίνεται μέσω εφαρμογής, που έχει αναρτηθεί στο site του ΟΣΕ (vww.ose.gr) στο πεδίο ’ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΣΕ" (συνημ. 1).

2. - Στην πρώτη οθόνη έχει αναρτηθεί η παρούσα εγκύκλιος η οποία έχει οδηγίες με έγχρωμες εικόνες για την ευκολότερη καταχώρηση των στοιχείων (συνημ.2).

3. - Στη δεύτερη οθόνη (συνημ.3) καταχωρούμε:

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ (μόνο τα τέσσερα αρχικά γράμματα)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ (συνεχόμενα νούμερα π.χ. 08081982) και επιλέγουμε την ένδειξη "Είσοδος στην καταχώρηση των στοιχείων ταυτότητας"

4. - Εφόσον τα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί σωστά μας εμφανίζει την οθόνη (συνημ.4), εάν όμως είναι λανθασμένη η καταχώρηση γυρίζουμε στην προηγούμενη οθόνη για διόρθωση.

Στο σημείο αυτό σημειώνουμε ότι σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται στην παραπάνω οθόνη ονοματεπώνυμο συνταξιούχου τότε θα πρέπει να απευθυνθεί στη ΔΟΔΑΔ, στα τηλέφωνα 2105297898 (κ. Βουρλιδάκης), 2105297897 (κ. Χρυσικός).

5. - Ακολούθως επιλέγουμε το πεδίο "Συνέχεια" προκειμένου να μεταφερθούμε στην οθόνη που αναφέρει τα στοιχεία του υπαλλήλου/συνταξιούχου και των μελών (συνημ.5). Επιλέγουμε να συμπληρώσουμε τη Διεύθυνση Αποστολής η οποία για δε τους εν ενεργεία υπαλλήλους θα είναι η Διεύθυνση, ή Υπηρεσία ή Τμήμα που υπηρετούν για δε τους συνταξιούχους η Ταχυδρομική Διεύθυνση Κατοικίας τους και επιλέγουμε "Καταχώρηση διεύθυνσης" (συνημ.6).

6. - Στη συνέχεια επανέρχεται στην προηγούμενη οθόνη και με το μολυβάκι ανοίγει οθόνη για κάθε μέλος ξεχωριστά για διόρθωση ή συμπλήρωση στοιχείων ή και διαγραφή, ενέργειες οι οποίες ολοκληρώνονται με την ένδειξη "Καταχώρηση Στοιχείων" (συνημ.7).

Διευκρινίζουμε ότι για τα τέκνα των συνταξιούχων ή συζύγων που δεν φαίνονται στην οθόνη και που δικαιούνται υπηρεσιακής ταυτότητας θα πρέπει να μας αποστείλουν ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

ΑΟΑΑΔ Καρόλου 1-3

104 37 Αθήνα, (υπόψη κ. Κολιοπούλου)

πιστοποιητικό σπουδών ή βεβαίωση Κ.ΕΠΑ ή ληξιαρχική πράξη γάμου όπου απαιτείται και φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ώστε να γίνει η καταχώρηση των στοιχείων τους από τις υπηρεσίες μας.

7.- Η παραπάνω φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων θα είναι ανοικτή μέχρι και την 12/11/2017. Μετά το πέρας της ανωτέρω ημερομηνίας θα κλείσει για την επεξεργασία των καταχωρημένων στοιχείων και για το λόγο αυτό παρακαλούμε να ειδοποιηθεί άμεσα όλο το προσωπικό δικαιοδοσίας σας καθώς και τα μέλη των Συνδέσμων των Συνταξιούχων.

8.- Συνημμένα αποστέλλουμε οδηγίες συμπλήρωσης.