Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΗΠΑ: Ριψοκίνδυνος Νεοϋορκέζος έκανε subway surfing και... τα χρειάστηκε! Δείτε το βίντεο!

Βίντεο: Ριψοκίνδυνος Νεοϋορκέζος έκανε subway surfing και... τα χρειάστηκε
Το πρόσωπο του τρόμου

Γαντζώθηκε από την πόρτα του μετρό αποζητώντας μια έκρηξη αδρεναλίνης, αλλά η έκφρασή του αποκαλύπτει πώς πραγματικά νιώθει.

Αν υπάρχει μια «μόδα» που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η επιτομή της ανθρώπινης βλακείας αυτή δεν είναι άλλη από το subway surfing: οι ριψοκίνδυνοι λάτρεις του συγκεκριμένου «σπορ» γαντζώνονται από τις πόρτες ή άλλα σημεία των συρμών του μετρό και διανύουν την απόσταση από στάση σε στάση με την αδρεναλίνη στα ύψη, σε μια άκρως επικίνδυνη εμπειρία την οποία οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ως «μοναδική». 
Πώς αισθάνονται όμως οι «subway surfers» την ώρα που φλερτάρουν με τον θάνατο γατζωμένοι σε έναν συρμό μετρό που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα; Το βίντεο που τράβηξε ένας επιβάτης στο μετρό της Νέας Υόρκης την περασμένη Κυριακή τα λέει όλα, αφού ο «σέρφερ» τον οποίον κατέγραψε έξω από την πόρτα του συρμού έχει την πιο τρομοκρατημένη έκφραση που θα μπορούσε ποτέ να πάρει ένας λάτρης της αδρεναλίνης.
Μπορεί ο νεαρός που κατέγραψε το viral βίντεο να φαίνεται ενθουσιασμένος και εντυπωσιασμένος, ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον άτυχο νέο έξω από το μετρό, ο οποίος φαίνεται να μετανιώνει βαθιά για τις επιλογές του. 
Όσο για τα δεκάδες σχόλια που συγκέντρωσε το κλιπ, αυτά ήταν κυρίως επικριτικά, με πολλούς εξοργισμένους Νεοϋορκέζους να σχολιάζουν ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά ευθύνεται για τις συνεχείς καθυστερήσεις στο μετρό και να ζητούν να επιβληθούν πιο σοβαρές κυρώσεις στους παράτολμους αυτούς σέρφερ.



Πηγή: protothema.gr