Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Πρωτομαγιά 2017: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς.


Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν την ερχόμενη Δευτέρα (1/5/2017) οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ενόψει της Εργατικής Πρωτομαγιάς.


Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως της λήξη της βάρδιας.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ, η 1η Μάη εκτός από ημέρα μνήμης και τιμής για τους πρωτοπόρους αγωνιστές της εργατικής τάξης είναι και ημέρα αγώνα και απεργία των εργαζομένων.

Ακινητοποιημένα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα παραμείνουν τα Τρόλεϊ την Πρωτομαγιά λόγω 24ωρης απεργίας της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους: «Σε συνέχεια όλων των σκληρών μέτρων και μνημονίων των προηγούμενων ετών, το κλείσιμο της αξιολόγησης φέρνει μαζί της νέα σκληρά μέτρα».

Στην απεργία συμμετέχει και η ΠΝΟ επομένως κανένα δρομολόγιο πλοίου δεν θα πραγματοποιηθεί από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Ακινητοποιημένα αναμένεται να είναι όλο το 24ωρο αναμένεται και τα τρένα, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού, λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης. Αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα δρομολόγια που θα ανασταλούν.

Πηγή: newsbomb.gr