Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Σύσκεψη για την πορεία των εργασιών στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Η πορεία των εργασιών στο Μετρό της Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς, ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιων Επενδύσεων ΕΣΠΑ κ. Παναγιώτης Κορκολής, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη, ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό ΑΕ» κ. Γιάννης Μυλόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Αττικό Μετρό Α.Ε.» κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, η Διευθύντρια Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων κ. Έλενα Κουντούρη, η υπεύθυνη του έργου Μετρό στο Τμήμα Συντονισμού και παρακολούθησης Αρχαιολογικών Ερευνών και Εργασιών στο πλαίσιο Μεγάλων Δημοσίων Έργων κ. Εύα Γιατρουδάκη και ο Διευθυντής Έργων Μετρό Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Συζητήθηκαν τρόποι επιτάχυνσης και λήψης άμεσων μέτρων εκ μέρους των εμπλεκόμενων Υπουργείων και φορέων, με στόχο την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου, χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις.

Πηγή: ethnos.gr