Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΗΠΑ: Πανικός σε συρμό του μετρό της Ν. Υόρκης όταν γυναίκα άφησε ελεύθερους... γρύλους και σκουλήκια!

Μια γυναίκα που προσπαθούσε να πουλήσει γρύλους και σκουλήκια σε ένα γεμάτο από κόσμο βαγόνι του μετρό της Νέας Υόρκης παρενοχλήθηκε από μια ομάδα εφήβων και ως απάντηση άφησε ελεύθερο το... εμπόρευμά της!
Οι γρύλοι και τα έντομα ανέβηκαν στους επιβάτες και προκάλεσαν πανικό, σύμφωνα με αναρτήσεις χρηστών στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης. 

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας του μετρό παρέμειναν κλεισμένοι με τα έντομα για τουλάχιστον μισή ώρα την Τετάρτη το βράδυ, σε ώρα αιχμής, αφού ένας εξ αυτών τράβηξε τον μοχλό έκτακτης ανάγκης ενώ το τρένο διερχόταν από την γέφυρα του Μανχάταν. 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, οι έφηβοι έσπρωξαν τη γυναίκα ενώ επιχειρούσε να πουλήσει τα έντομα. Εκείνη πέταξε στον αέρα το δοχείο που τα κράταγε. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι ανήλικοι την έσπρωξαν εσκεμμένα. Αφού οι γρύλοι απελευθερώθηκαν, ορισμένοι κατέληξαν στους επιβάτες, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα. 
«Δεν έχουμε δει ποτέ ένα πλήθος να πανικοβάλλεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όλοι έσπευσαν στην αντίθετη πλευρά του τρένου» περιέγραψε μία επιβάτης, η Έζρα Μιτσέιμπερ, σε μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter. 
«Η μαζική υστερία σε έναν κλειδωμένο, κλειστό χώρο είναι το κάτι άλλο» πρόσθεσε. 
Κάποιοι από τους επιβάτες έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να καταγράφουν το πρωτοφανές σκηνικό. Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η γυναίκα φωνάζει «γιατί με χτυπήσατε;» και «οι γρύλοι μου!».
Σε ένα άλλο βίντεο η γυναίκα ουρλιάζει εκτός ελέγχου και οι συνεπιβάτες της προσπαθούν να την παρηγορήσουν. 
Κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με τη New York Daily News.

Πηγή: zougla.gr